Loquillo: "Han posat preu al meu cap"

Loquillo es troba de promoció del seu nou disc, 'El último clásico', que el portarà de gira a partir de l'abril. És per això que ha començat un recorregut per diversos mitjans per publicitar-se. El primer ha estat 'El Mundo', que ha parlat amb ell en una entrevista molt controvertida. El primer atac? Contra la premsa: "Va haver-hi una època que parlar amb un periodista era un exercici d'aprenentatge. Ara has de tenir molt de compte perquè no et tallin i enganxin frases que no has dit... He vist periodistes de prestigi vendre la seva mare per un clic".

Ha volgut criticar que la societat sigui cada vegada més inculta: "El problema de la incultura no és tant la falta de coneixement com l'estat de confusió que generava. Si no la frenem, aquesta invasió silenciosa de la ignorància acabarà demanant la foguera per Wilde i Shakespeare. L'altre dia vaig veure Amenábar a televisió dient que moltes pel·lícules dels anys 40 haurien d'estar prohibides avui. No es pot menysprear la història d'aquesta manera". 

 
Loquillo, a la presentació del seu nou disc   Europa Press

 Europa Press

Loquillo mai no ha tingut pèls a la llengua, però assegura que es controla: "Pujo a l'escenari, que és un lloc de llibertat absoluta on ningú no em pot qüestionar res. Quan baixo he de defensar-me, necessito un bon guió que em serveixi de cuirassa. Si ara parlés amb llibertat absoluta, podria venir qualsevol boig i fer-me dos trets pel carrer. Sé del que parlo, perquè ja han posat preu al meu cap".

I d'aquí, a una crítica als cantants espanyols: "La majoria dels artistes espanyols es miren massa el melic. Tot aquest ego està bé quan surts a l'escenari, però jo no sóc músic ni sé tocar la guitarra. Ara bé, puc ser brillant gestionen el talent dels altres a favor meu". Una nova mostra de la transparència i sinceritat del cantant. 

Més informació
 

Comentaris