L’entrevista més picant de Loles León: joguines sexuals i transparències

Loles León va deixar tothom sense paraules amb el seu conjunt estilístic dels premis Forqué. L'actriu va escollir un vestit amb tot l'escot transparent que deixava els pits pràcticament al descobert, amb un parell de lluentons tapant estratègicament els mugrons.

Aquest look atrevit li va donar ales per concedir una entrevista molt picant davant 'El Mundo'. Sobre la seva figura, ha volgut destacar que es cuida molt: "Em mantinc bé. Em cuido, no prenc gluten ni sucre, només una mica d'alcohol. També faig el dejuni intermitent d'Elsa Pataky i des que he començat després de les festes ja he aprimat tres quilos. Vaig a dormir aviat perquè em desperto aviat i acostumo a estar entre 12 i 14 hores sense menjar. Ho porto bé perquè estic acostumada. Ara, m'agrada tot. Jo obro la boca i que entri el que hagi d'entrar".

Loles León, amb un vestit molt atrevit als premis Forqué   Twitter oficial del certamen

Loles León, amb un vestit molt atrevit als premis Forqué / @PremiosForque

Com està la seva vida amorosa? Sembla que l'actriu no té al cap buscar parella: "El meu amor és la meva feina, la meva vida, la meva família. Quan arribi, ja arribarà. No tinc temps d'enamorar-me... I no creguis que he estat tan feliç quan tenia parella, com que sóc actriu doncs dissimulo bé".

 

"No sé si vull homes... potser el que vull és entreteniment. No tinc ganes ara d'home perquè és molt complicat. Sí que sento papallones a l'estómac... però amb les meves coses de la meva tauleta de nit", deixava caure en to picardiós. "Conec el satisfyer, me l'han portat els Reis Mags, però s'han equivocat. M'agraden més els meus, tinc tres o quatre aparells que són molt millors. A més a més em llevo molt aviat, imagina't que trobo a algú que ronco i no em deixa dormir. Un polvo no val tant".

Loles León a Telecinco

Telecinco

Sense vergonya i ben sincera, una entrevista curiosa i sense pèls a la llengua. 

Més informació
 

Comentaris