Logan de 'Supervivientes', amb una ferida greu a l'ull per culpa d'un dron

Logan Sampedro va ser el preferit de bona part de l'audiència de 'Supervivientes 2018' des del principi. Era un dels millors concursants de l'edició, el que va ajudar-lo a arribar a la gran final. La seva enemiga Sofía Suescun va acabar enduent-se el premi, però això no va impedir que molts el consideressin a ell com el just guanyador. Des de llavors s'ha sabut poc d'ell més enllà del canvi físic que va experimentar durant els primers mesos a Madrid, i és que va engreixar 15 kg en poc temps des que va tornar de passar gana a Hondures.

Ara torna a ser notícia, per això, en patir un accident durant les vacances a Eivissa. L'exconcursant va rebre un fort cop d'un dron al cap, el que va provocar-li una important ferida a l'ull. Va haver de córrer cap a l'hospital, ja que els danys a l'ull esquerre eren seriosos. Va estar-hi ingressant un dia, tal com va mostrar a Instagram.

Logan ensenya la ferida de l'ull Instagram

Logan ensenya la ferida de l'ull / Instagram

 

Logan de 'Supervivientes', a l'hospital  Instagram 2

Instagram

 

Ha publicat un parell de fotos de la ferida, així com de l'embanat que li van fer a posterior. Ja li han donat l'alta, però no amb bones notícies: "Bé, els resultats han estat bastant negatius. Segueixo pendent de més proves, de moment una llarga temporada de repòs. Agraeixo a tota la gent que em pregunta pel meu estat, gràcies pels vostres estats. No he tingut bones notícies, però no puc entrar en detalls. Temps de reposar i replantejar-s'ho tot. No em deixen estar molt amb el mòbil. Us deixo foto del fatídic dia".

Sembla que els metges no tindrien clar si li quedaran danys permanents a l'ull com a conseqüència del cop fort. Pendent de més proves, tots els seus seguidors s'han bolcat en mostrar-li el seu suport. 

Més informació
 

Comentaris