La reina Letícia es posiciona a favor d'Amancio Ortega de Zara

Després d'un dia de descans per celebrar el 15è aniversari de boda, la reina Letícia ha tornat a la feina. Aquest matí ha presidit una taula debat amb 'dones excepcionals', organitzada per la fundació del BBVA: amb una pilot de l'exèrcit de l'aire, una universitària de ciències, una jugadora de la selecció espanyola de rugbi, una fontanera i una camionera. L'objectiu? Treballar en augmentar la igualtat d'oportunitats laborals entre homes i dones.

Una reunió feminista per la qual Letícia ha optat per un dels seus looks més criticats. El va estrenar durant el viatge oficial a Argentina, un model molt barat amb el qual no va convèncer... ni llavors, ni ara. 

Es tracta d'una granota blava prisada, amb aparença de vestit, les mànigues amples transparents i un cinturó negre en forma de llaç. El va adquirir en rebaixes, moment en el qual va posar-se a la venda per només 12 €. La marca? Zara.

La reina Letícia, de blau 2  Casa Reial

La reina Letícia, de blau / Casa Reial

La reina Letícia, de blau 3 Casa Reial

Casa Reial

No se'l veu de molt bona qualitat, el que se li ha tornat a criticar. Però és que tampoc no agrada la combinació que fa amb les sabates, que són d'un to similar però no idèntic. La cartera de mà? Negre com el cinturó.

 
La reina Letícia, de blau 4 Casa Reial

Casa Reial

El que més ha cridat l'atenció avui, per això, ha estat que escollís precisament un model de Zara quan Amancio Ortega està rebent tantíssimes crítiques. Recordem que està envoltat en polèmica des que la candidata d'Unides Podemos a l'assemblea de Madrid, Isa Sierra, demanés que la sanitat pública no acceptés els diners donats per ell. Es justificaven dient que no s'hauria de permetre que els milionaris donessin "almoines", el que els ha deixat en evidència.

Si el propietari de Zara pot i vol donar 300 milions d'euros a un hospital, això el fa dolent? Els han deixat verds, com per exemple Bertín Osborne, però també hi ha gent que ha donat suport la seva reflexió. S'ha posat Letícia una granota seva per mostrar que està a favor seu? O ha estat casualitat? És aquesta la seva manera de pronunciar-se?

Més informació
 

Comentaris