Letícia veta la tieta i la neboda, les rebels i republicanes de la família

Els premis Princesa d'Astúries van tenir una clara protagonista, Elionor de Borbó, que va pronunciar el seu primer discurs públic. Ara bé, les revistes del cor també van fixar-se en Telma Ortiz, la germana de Letícia, que va presentar en societat la seva nova parella

Mentre els paparazzis feien fotos a l'àvia, la mare i la germana de Letícia, alguns periodistes es preguntaven on eren la tieta i la neboda, les dues díscoles -i republicanes- de la família. Henar Ortiz i Carla Vigo s'han manifestat en contra de la monarquia en diverses ocasions, el que hauria provocat que la Reina els cridés l'atenció. Especialment a la neboda, que mostra públicament una ideologia radicalment diferent de la de la seva tieta.

 

És per això que Letícia hauria decidit 'vetar' la jove durant l'entrega dels premis Princesa d'Astúries. Així ho asseguren amigues íntimes de la neboda a 'Socialité': "La Casa Reial ha intentat apartar-la d'aquest i d'altres esdeveniments importants. L'han vetat i no van voler que acudís als Premis. Ella volia anar i tenia previst fer-ho, però li van retirar la invitació perquè sabien que després explicaria coses". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Carla (@reinadelentejuelas) el

Aquest lleig la tindria "abatuda i molt trista": "La família reial no la vol a prop perquè explica coses i va per una altra banda, no segueix el protocol de la família. És per això que cada vegada té menys relació amb les cosines i la tieta". De fet, afirmen que fa més d'un any que no les veu. En cas de ser certes aquestes declaracions, es confirmaria el rumor que diu que la reina Letícia té marcada la seva neboda, l'única que no segueix les seves indicacions protocol·làries. 

Més informació
 

Comentaris