Letícia, desvergonyida: 1.300 € en vestits nous per a les vacances

Els reis Felip i Letícia han estat tot l'estiu passejant-se entre les comunitats autònomes per deixar-se veure i intentar millorar una mica la malmesa imatge de la monarquia. L'última parada eren les Illes Balears, una visita que aprofitaven per passar uns dies en el palau de Marivent en companyia de la reina Sofia. La Casa Reial mai no havia viscut una situació tan complicada. La marxa del rei Joan Carles ho ha empitjorat tot encara més, però el matrimoni reial continua sense voler fer declaracions al respecte. Els reporters ho han preguntat de mil maneres diferents, una insistència que no ha tingut recompensa perquè han dit cap paraula sobre el tema. És més, ni tan sols han canviat l'actitud. Han estat somrients com si res estigués passant... De fet, 'Vanitatis' dona avui una xifra escandalosa: 1.300 € s'ha gastat la reina Letícia en els vestits nous que ha estrenat en aquests dies a les Balears. Amb tot el que està passant i les crítiques que està rebent i es gasta aquest dineral en roba d'estrena?

La maleta de la monarca venia plena de vestits i complements nous. El primer d'ells, un vestit de color vermell intens amb cinturó d'Adolfo Domínguez. El preu? 189 €. Per aquella sortida va optar per unes espardenyes d'Uterqüe que es poden adquirir per 89 €. I pel que fa a la bossa, sí que va tenir seny i va optar per una bossa solidària de tela que et regalen amb una donació superior a 20 €. L'anell sí que era antic, un d'or amb un cost de 110 €. 

La família reial, a Petra   Casa Reial

La família reial, a Petra /  Casa Reial

L'endemà la vam veure amb el primer conjunt d'estil eivissenc: un disseny camiser blanc de tela estiuenca i encaixos d'una marca d'Eivissa que costa 150 €. I als peus, les espardenyes que sembla que l'han captivat: 80 € més. Durant la visita a Ciutadella de Menorca va tornar a estrenar un vestit del mateix estil. En aquesta ocasió, es tractava d'un vestit de tirants d'Uterqüe que es pot comprar per 129 €. 

Els reis, amb les filles a Mallorca   Casa Reial

Casa Reial

Els reis    Casa Reial

 Casa Reial

I l'últim dia va tornar a estrenar un vestit blanc. En aquesta ocasió va confiar en Charo Ruiz, dissenyadora d'aquest vestit llarg i escot en 'V'. El preu? 564 € més. També l'hem vist amb un capazos nou. Es tracta d'una peça artesanal d'una marca gallega que hauria adquirit per 33,90 €. 

 
Els reis visiten Eivissa   Europa Press

Europa Press

El total de la seva maleta d'estrenes? Ni més ni menys que 1.300 € que evidencien que no li fa vergonya deixar-se un autèntic dineral en vestits blancs. 

Més informació
 

Comentaris