La reina Letícia, vermella de cap a peus en un acte ecològic

La reina Letícia segueix amb l'agenda institucional ben plena, pocs dies abans de marxar de vacances familiars amb els Borbons. En aquesta última ocasió s'ha desplaçat fins a València per presentar el centre mundial per a l'alimentació urbana sostenible, un acte eco que de ben segur que li interessava de debò tenint en compte leticila seva dèria pel menjar sa

Hi ha assistit amb un conjunt estilístic molt elegant que ha rebut molts aplaudiments, encara que no era d'estrena. Ja havia dut aquest vestit fa un parell d'anys, un Carolina Herrera del seu color preferit, el vermell.

La reina Letícia  Europa Press

La reina Letícia, en un acte a València / Europa Press

Letícia  Casa Reial

 Casa Reial

Es tracta d'un disseny sense mànigues, molt romàntic gràcies a la blonda en forma de flors i la faldilla de vol. Pel que fa als complements, destaquen les arracades a joc: d'or blanc i robins. Als peus? Unes sabates noves destalonades d'ant vermell, també de Carolina Herrera. El contrast el generava la cartera de mà, en un to nude que no ha acabat de convèncer.

 
La reina Letícia, somrient en un acte eco  Europa Press

 Europa Press

La reina Letícia, de vermell  Europa Press

 Europa Press

 

La reina Letícia, de vermell  Casa Reial

Casa Reial

Els cabells sense recollir, maquillatge natural i un somriure permanent. Tot, lluint braços musculats de nou i un to de pell cada vegada més morè. Queden pocs dies perquè tornin les seves filles del campament dels Estats Units on es troben des de principis de mes, un retorn que suposarà l'inici de les vacances de la família reial. Viatjaran aviat a Mallorca, on els espera la reina Sofia i la infanta Elena amb els nens. Caldrà veure si es confirma la sorprenent presència de la infanta Cristina, que tornaria a l'illa després d'anys apartada. Posaran davant dels fotògrafs tots junts? 

Més informació
 

Comentaris