Letícia, amb un vestit molt ajustat en una festa periodística

Els reis Felip i Letícia han tornat a envoltar-se de periodistes en la festa del 30è aniversari de 'El Mundo'. El matrimoni reial no s'ha volgut perdre la celebració, plena de cares conegudes. L'etiqueta era clara, els homes de vestit formal i les dones de còctel: unes indicacions que han donat ales a la monarca a escollir uns dels vestits més espectaculars del seu armari.

I és que la Reina ha tornat a ser el centre de les mirades. És conscient que el vermell és el seu color, el que ha motivat que hagi tornat a confiar-hi. En aquest cas, ha volgut enlluernar els seus excompanys de professió amb un disseny de Roberto Torretta que va estrenar durant l'últim viatge d'estat a l'Argentina. Ajustat al cos, cenyit a la cintura, d'escot paraula d'honor i un detall molt encertat al pit.

Els Reis, en la festa d'El Mundo  Casa Reial

Els Reis, en la festa de 'El Mundo' / Casa Reial

S'ha pentinat amb unes ondes que donaven encara més elegància al conjunt estilístic, que ha combinat amb unes sandàlies de Jimmy Choo metàl·liques i una bossa de mà de Carolina Herrera. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Queen Letizia of Spain (@hmthequeenofspain) el

Un altre aspecte que ha cridat l'atenció? El maquillatge, ja que s'ha pintat amb una ombra d'ulls smokey en marró, el mateix color del pintallavis que va posar-se.

La reina Letícia i Felip  Europa Press

Europa Press

Amb tot, un look de 10 que li ha comportat un munt d'alabances i comentaris positius. Tot un encert que torna a col·locar Letícia entre les millors vestides de la festa.

Més informació
 

Comentaris