La barreja impossible de la reina Letícia: flors i pell de serp

La reina Letícia engega una setmana molt especial. La monarca ha presidit aquest matí l'entrega de premis de la XI convocatòria de projectes socials del Banc Santander, una nova mostra de la seva implicació en les activitats solidàries. Dimarts viatjarà fins a Ginebra per assistir a una presentació dins de l'assemblea mundial de la salut, mentre que l'endemà es prendrà el dia lliure per celebrar el 15è aniversari de boda amb Felip.

Com és habitual, la Reina ha aparegut amb un vestit de seda que ha acaparat totes les mirades. En aquesta ocasió, ha optat per un model midi molt primaveral, de màniga llarga i estampat floral.

Letícia vestit flors 2  Europa Press

 Europa Press

Letícia vestit flors 5  Europa press

 Europa Press

 

Es tracta d'un look llarg, de coll tancat i amb un cinturó fi en blanc que remarca encara més la seva silueta. Tons blancs, blaus i taronges; en un conjunt nou d'estampat atrevit.

Ha encertat de ple amb els complements, a més a més, i és que ha combinat unes sabates de pitó en blau i negre a joc amb la cartera demà. Les arracades? De pedra blanca. I el maquillatge, fresc i molt il·luminat.

 
Letícia vestit flors  Europa Press

Europa Press

La monarca segueix capficada en enlluernar tots els actes als quals apareix, conscient de la repercussió que genera sempre la seva imatge. Faldilla, pantaló o vestit, de fosc o de clar, elegant o informal. Letícia, en estar pur: amb un vestidor que incorpora un nou disseny a la seva immensa col·lecció. Com anirà vestida a durant l'acte a Ginebra? Què farà per celebrar els 15 anys amb Felip? Publicaran alguna fotografia tenint en compte que celebren un aniversari especial?

Més informació
 

Comentaris