Letícia repeteix el seu vestit floral preferit però no estalvia

La reina Letícia engega la setmana protagonitzant un acte en solitari. Ha passat un cap de setmana mogut, ja que s'ha filtrat a 'Vanitatis' que ha organitzat una festa a La Zarzuela amb alguns dels seus amics més propers. El rei Felip hauria optat per un vi que no hauria acabat de fer el pes a la Reina, el que l'hauria portat a canviar-lo per un de denominació d'origen d'Ourense que costa uns 60 € l'ampolla. Un detall que demostra com de perfeccionista -i malbaratadora, potser- que és la monarca.

Els reis Felip i Letícia, amb una copa de vi  Europa Press

Els reis Felip i Letícia, amb una copa de vi /  Europa Press

Després d'aquesta festa, per això, toca tornar a representar la Corona. Letícia ha presidit l'acte d'entrega dels premis UNICEF del comitè espanyol, que es donen a col·lectius que contribueixen a canviar la vida dels nens més vulnerables.

Com ha anat vestida en aquesta ocasió? Amb un vestit repetit, que va estrenar durant la missa de resurrecció de Palma de Mallorca. Es tracta d'un disseny camiser de Massimo Dutti que es pot comprar per menys de 70 €, de màniga llarga i estampat floral.

 
La reina Letícia, en un acte d'Unicef  Casa Reial

Casa Reial

La reina Letícia, amb un vestit de flors  Casa Reial

 Casa Reial

Vaporós, amb un cinturó del mateix to i unes sabates de pell iguals. L'única diferència amb el look de fa dos mesos? Que ara l'ha combinat amb un clutch en blau marí. 

Letícia, amb un vestit de flors  Casa Reial

 Casa Reial

Els fotògrafs l'han caçat en una actitud molt tendra amb la tieta del rei Felip, la infanta Margarita, que ha acudit a la cerimònia en cadira de rodes. Un acte que inicia una nova setmana d'actes de Letícia, amb un vestit low cost pocs dies després de ser enxampada de compres a Mango amb les seves filles. 

Més informació
 

Comentaris