Letícia, amb un vestit d’efecte òptic a l’aniversari de la Guàrdia Civil

La reina Letícia ha tingut un cap de setmana mogudet. Sempre s'ha criticat que no vulgui presidir cap acte en dissabte i diumenge, una negativa que ha passat ara ha passat per alt. L'hem vist a la capella ardent de Rubalcaba i també a la final de la copa de la Reina de futbol femení: dos actes ben diferents que han omplert els seus dies de festa.

Doncs bé, aquest matí ha iniciat la setmana a una celebració històrica: la commemoració del 175è aniversari de la fundació de la Guàrdia Civil.

Letícia i Felip, a l'aniversari de la creació de la Guàrdia Civil  Europa Press

Letícia i Felip, a l'aniversari de la creació de la Guàrdia Civil / Europa Press

El rei Felip ha arribat acompanyat de la seva dona a un esdeveniment en el qual han coincidit amb Pedro Sánchez, qui ha saludat cordialment a la monarca. Com és habitual, però, una de les coses que més han transcendit d'aquesta commemoració ha estat el look de Letícia.

Letícia i Pedro Sánchez  Casa Reial

Letícia i Pedro Sánchez / Casa Reial

Per aquesta ocasió tan formal, la Reina ha estrenat un nou vestit bicolor de Carolina Herrera ben afavoridor. Escot tancat, ajustat a la cintura, llarg fins als genolls i mànigues al colze. El millor del disseny? Les bandes negres que creen un efecte òptic que ajuda a estilitzar la figura. 

 

Letícia ha combinat el vestit crema amb unes sabates de Prada en nude i una cartera de mà del mateix to. Pel que fa a les joies, ha escollit unes arracades de Chanel d'or blanc i diamants que costen gairebé 7.000 € i un anell daurat ben gran. 

Letícia i Felip, amb els militars  Casa Reial

 Casa Reial

Un nou vestit que de ben segur que es converteix en un dels seus preferits. Li tornarem a veure aviat?

Més informació
 

Comentaris