La picada d’ullet que amaga l’últim vestit de la reina Letícia

Setmana tranquil·leta per a la reina Letícia. La monarca s'ha traslladat fins a Saragossa per presidir el que serà el seu únic acte fins al cap de setmana, quan assistirà a la final de la copa de la Reina de futbol femení que enfrontarà l'Atlético de Madrid i el Reial Societat. 

Després d'uns dies de descans, Letícia ha presidit la reunió commemorativa del dia mundial de la Creu Roja i de la mitja lluna Roja, que premia la feina dels voluntaris. Es tracta d'un dels actes preferits de la Reina, que només fa uns dies que ha tornat d'un viatge de cooperació a Moçambic.

Letícia vestit ASOS  Casa Reial

Letícia, amb un vestit ASOS / Casa Reial

Les tasques humanitàries són de gran interès per ella, que sempre intenta donar-hi el seu suport. Ara bé, durant aquest acte també ha volgut enviar un missatge d'ànims a una altra causa. I és que l'elecció del seu vestit amagava una picada d'ullet...

El danès Anders Holch, l'accionista majoritari de la marca de roba ASOS, ha perdut tres dels seus quatre fills en els atemptats terroristes de Sri Lanka de fa un parell de setmanes. Això té tota la marca devastada, com és lògic, un moment terrible que també hauria compungit Letícia.

Per què ho diem, això? Perquè ha escollit un disseny d'ells, precisament, per presidir la reunió d'aquest matí. Es tracta d'un vestit antic d'estampat oriental que va estrenar durant la visita del president xinès el passat mes de novembre. Màniga llarga, tall midi i en rosa; així és el primer vestit de la marca low cost que va adquirir Letícia. 

 
Letícia vestit ASOS 2 Casa Reial

Casa Reial

reina letícia asos  casa reial

Casa Reial

Una manera de demostrar el seu suport a una família destrossada. Com anirà vestida durant el partit de futbol de dissabte? 

Més informació
 

Comentaris