La reina Letícia, amb un conjunt estrany durant l'inici del curs

La reina Letícia també ha tornat a l'agenda pública aquesta setmana. Després d'uns dies de vacances, amb una sortida secreta al ballet inclosa, la monarca ha presidit un debat de periodistes sobre la inclusió de la discapacitat en els mitjans informatius. 

La reina Letícia, amb una americana blanca  Europa Press

 Europa Press

Com ha anat vestida en aquesta ocasió? Letícia ha volgut estrenar un disseny nou: negre amb estrelles blanques estampades, escot d'encaix d'estil llencer i faldilla prisada fins a sota dels genolls. El problema? Que l'ha combinat amb una americana blanca amb una línia negra a les solapes d'un estil completament diferent.

La reina Letícia, de blanc  Europa Press

Europa Press

La reina Letícia  Europa Press

 Europa Press

El fred sembla que vol instaurar-se a poc a poc, però mentre la tardor no acaba d'arribar, la Reina ha tornat a confiar en les sandàlies. Aquest cop n'ha lluït unes tancades per davant i obertes en els talons. 

 

La reina torna, així, a les audiències i actes oficials. Aquesta setmana les filles han engegat un nou curs escolar, però no s'ha vist els Reis acompanyant-les ni posant davant dels fotògrafs com en altres ocasions. 

Els reis porten les filles a l'escola  Europa Press

Els reis, portant les filles a l'escola durant l'inici del curs escolar de l'any passat / Europa Press

Aquest ha estat un estiu ben complet per a la Reina, que estava tot el mes de juliol representant la Corona mentre Elionor i Sofia gaudien d'un campament als Estats Units. A l'agost? Vacances familiars a Mallorca i uns dies de relax a un destí secret -que algunes fonts afirmen que va ser el Carib-. Amb setembre torna la rutina i els esdeveniments socials. D'aquí poc, a més a més, veurà com la seva filla Elionor presideix per primer cop els premis Princesa d'Astúries. La petita va introduint-se a poc a poc en l'agenda oficial de la Corona, el que fa que estigui més envoltada d'expectació que mai. 

Més informació
 

Comentaris (1)
isabel ferran Fa 5 mesos
us agraïria q dexeisiu d'afegir noticies de ls Borbón. Una família les noticíes de la qual, no té cap interés social ni peridistic. Es clar potser steu pressionats, però t'ens en fot les seves historietes