Les vacances de Nadal de Letícia: llargues i amb Urdangarin molt present

La reina Letícia s'acomiada de l'agenda oficial del 2019 amb la visita a una exposició sobre la vida artística i religiosa de dos monestirs. Per aquesta ocasió ha optat per un vestit jaqueta i pantaló en color rosa pastel. Es tracta d'un conjunt molt femení més propi de la primavera que de l'hivern, el que es demostrava també en els peus, ja que no duia ni mitges.

És bastant sorprenent veure-la dur aquest color, un to poc habitual en el seu armari. Elegant i sofisticada, amb una brusa blanca senzilla de Carolina Herrera que cedia tot el protagonisme a l'americana oversize. Pel que fa als complements, ha escollit unes sabates del mateix color i l'inseparable anell daurat que no es treu.

La reina Letícia, de rosa   Europa Press

La reina Letícia, de rosa / Europa Press

La reina Letícia visita una exposició   Europa Press

 Europa Press

Alguns testimonis destaquen l'afabilitat que ha demostrat la Reina durant l'exposició. Un esdeveniment que Letícia hauria gaudit, tal com demostrava el seu interès en les obres exposades. 

 
La reina Letícia assisteix a una exposició   Casa Reial

Casa Reial

Maquillatge senzill, cabells sense recollir i un gran somriure en ser conscient que no tornarà a tenir cap acte fins a l'any vinent. Ara totes les mirades se centren en el destí vacacional de la família reial, perquè encara no se sap on passaran aquestes dates nadalenques. És habitual que posin rumb a un lloc secret per aprofitar els primers dies de vacances de les nenes, abans de reunir els Borbons a casa. Esperen els reis emèrits, la infanta Elena i els nens, la germana de la reina Sofia... Qui sembla que no està convidada és la família Urdangarin, que viatjarà fins a Vitoria per gaudir del primer permís penitenciari de l'exduc de Palma. Veurem estampa familiar? 

Més informació
 

Comentaris