El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Letícia torna a la roba ‘barata’ i llueix els seus braços musculats
  • CA

Feia molt de temps que els reis Felip i Letícia no protagonitzaven tants actes junts. Després d’un viatge al Marroc ple d’anècdotes, aquesta setmana han estat junts a tres entregues de premis. La Reina ha acaparat totes les mirades, centrades en els conjunts estilístics que escollia. Sembla que ha volgut deixar enrere els vestits cars, com l’últim que va lluir de 7.800 € durant el comiat del viatge oficial de la setmana passada. En comptes de seguir gastant-se diners, ara hauria decidit recuperar dissenys antics i reciclar-los fins que els ànims es calmin.

 

Són molts els que l’acusen de deixar-se una milionada en vestits, per la qual cosa ara ha tornat a la roba ‘barata’ d’Inditex. En aquesta ocasió ha optat per un model de Massimo Dutti en gris ben elegant, idoni per l’entrega dels premis nacionals d’investigació que s’ha celebrat en el palau del Pardo. Han atorgat unes distincions a personalitats espanyoles de la investigació científica. 

 

La reina Letícia, durant l'entrega dels premis nacionals d'investigació
Els Reis, durant l’entrega dels premis nacionals d’investigació | Casa Reial
La reina Letícia, durant l'entrega dels premis nacionals d'investigació
 | Casa Reial

 

Es tracta d’un vestit de màniga curta que treia a relluir, de nou, els seus braços musculats. D’estampat de quadres, coll rodó i amb un detall original en el cinturó. El preu? 99,95 €. No és un dels seus vestits més aplaudits, ja que no té gaire cosa. Però, tot i així, ha quedat d’allò més bé.

 

Pel que fa als complements, ha optat per uns accessoris en blau marí: unes sabates de pell i estampat animal d’aquest to, a joc amb una bossa de Magrit. I les joies? També ha volgut lluir arracades blaves, unes aiguamarines de Bulgari. 

 

La reina Letícia, durant l'entrega dels premis nacionals d'investigació
 | Casa Reial

 

Aquesta setmana és estranya per a la Reina, que tornarà a aparèixer públicament el pròxim dissabte durant un acte amb militars. Ella sempre ha tret pit que és monarca de dilluns a divendres, ja que vol el cap de setmana lliure. L’agenda oficial de Letícia ha estat ben plena, el que li ha permès acaparar un munt de titulars. Estrenarà alguna cosa nova aviat?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa