Surt a la llum una trucada secreta de Letícia a Terelu Campos

Terelu Campos va ser la primera periodista en anunciar que el príncep Felip s'havia compromès amb Letícia Ortiz. En aquell moment, la periodista era la presentadora de 'Con T de tarde' a Telemadrid, un programa que va adquirir una repercussió immensa gràcies a aquesta bomba informativa. Fins llavors no se sabia res, el que va fer que totes les mirades es dirigissin cap a Letícia i que la Casa Reial es veiés forçada a precipitar l'anunci oficial.

Ara, setze anys després, Terelu ha volgut explicar com va anar a 'Viva la vida'. No ha volgut treure a la llum qui va ser la seva font, simplement ha reconegut que algú li va confirmar a la seva mare, María Teresa Campos, que va preferir dir-li a la seva filla perquè s'endugués el mèrit de donar la primícia.

A Letícia no li hauria fet gens de gràcia que es filtrés la notícia, ja que ella encara no estava preparada. La bomba de Terelu hauria sortit a la llum mentre Leticia estava a maquillatge, preparant-se abans de l'informatiu. Anys després, però, la Casa Reial hauria convocat María Teresa Campos i Terelu a Zarzuela en una audiència, a la qual Letícia no va poder acudir en estar embarassada d'Elionor i necessitar fer repòs.

Fotografia oficial de l'anunci de compromís de Felip i Letícia   Casa Reial

Fotografia oficial de l'anunci de compromís de Felip i Letícia Casa Reial

 

Per tal de disculpar-se, Letícia hauria decidit trucar a Terelu personalment. Una trucada que s'havia mantingut en secret... fins ara.

"Va ser una trucada en un to molt cordial i afectuós. Súper agradable. Em va preguntar què tal estava, perquè eren un moment que aquí a Telecinco estava en un programa amb les coses difícil. Les coses eren molt difícils per llavors", explica Terelu. Què li va dir la Reina? "T'entenc perfectament, jo he comprès que no se li pot agradar a tothom. Però la meva feina i el meu deure és agradar-li a la gran majoria". 

Terelu Campos a 'Viva la vida'  Telecinco

 Telecinco

Quan va penjar la trucada, La Zarzuela li hauria preguntat a Terelu d'on va treure la informació del compromís, però ella s'ho hauria callat per respecte a la font. Unes paraules amb Letícia que veuen la llum setze anys després. 

Més informació
 

Comentaris