Letícia i Sofia, enxampades en una conversa amb els caps d'Urdangarin

Les reines Letícia Sofia han visitat aquest dimarts el mercat benèfic que organitza la germana del rei Joan Carles, la Infanta Pilar. Juntes han recorregut les diverses paradetes i han comprat vestits i decoració nadalenca, tot en una imatge insòlita que evidencia que les coses entre elles estan millor. S'han perdonat, una reconciliació que han volgut fer pública i que ha generat molts comentaris.

El problema? Que no comptaven amb què es filtressin unes fotos que ara les col·loca en el centre de la diana mediàtica. I és que les reines es van aturar a la parada de Don Orione, el centre on Iñaki Urdangarin està fent el voluntariat penitenciari. No deixa de ser curiós que els fotògrafs no hagin aconseguit la foto, sinó que l'hagin publicat dependents de les parades properes. 'Vanitatis' explica que els periodistes tenien habilitades tres zones del mercat en concret, les tres a llocs llunyans a la parada de Don Orione. No se sap si intencionadament o no...

Sigui com sigui, la qüestió és que hi ha testimonis que van captar Letícia i Sofia xerrant animadament amb els 'caps' d'Urdangarin. La reina Sofia manté una relació molt propera amb ells, el que hauria motivat aquesta conversa però també l'elecció de l'exduc de Palma en primer lloc.

Iñaki Urdangarin torna al voluntariat  Europa Press

Iñaki Urdangarin torna al voluntariat / Europa Press

 

No és el primer cop que se les veu aturant-se expressament en aquesta parada, encara que en aquesta ocasió no haurien comprat res i, per tant, no haurien col·laborat amb la causa. Una informació que arriba poc després que es filtrés que la reina Sofia havia conversat amb diverses dependentes sobre el seu gendre, tot assegurant que està "molt content". Només queden uns dies perquè Urdangarin pugui gaudir del seu primer permís penitenciari. N'hi haurà imatges?

Més informació
 

Comentaris