Letícia i Sofia es perdonen i passen el dia juntes en un mercat

Les reines Letícia i Sofia sembla que han enterrat la destral de guerra. Serà molt difícil d'oblidar l'escena lamentable que van protagonitzar fa un parell d'anys, quan Letícia va menysprear la seva sogra d'una manera molt evident davant la catedral de Palma. Des de llavors han centrat els seus esforços en mostrar públicament que tot s'ha oblidat i que han deixat enrere les seves diferències. S'han deixat veure còmplices, fent-se carícies i somrient-se més que mai. Doncs bé, ara han decidit fer una passa més han passat el matí juntes.

No es troba a l'agenda oficial, però Letícia i Sofia han tingut una cita aquest matí. Juntes han acudit al Rastrillo Nuevo Futuro, organitzat per la germana del rei Joan Carles, la infanta Pilar. Es tracta d'un mercat solidari que celebra cada any i que sempre compta amb la presència de la reina emèrita, que es gasta "molts diners" segons la mateixa Pilar. A qui no veiem normalment és a Letícia... De fet, no s'hi passava des del 2013.

Les reines Sofia i Letícia, còmplices  Europa Press

Les reines Sofia i Letícia, còmplices / Europa Press

Llavors va acudir per comprar llibres i objectes d'artesania, mentre que avui ha comprat decoració nadalenca i un parell de vestits. L'han convidat cada any i, finalment, ha accedit a anar-hi. El més curiós? Que ha demanat a la reina Sofia que l'acompanyi, el que fa que hagin ofert una imatge molt buscada que fa molts anys que no veiem.

 
Les reines Letícia i Sofia al mercat Europa Press

Les reines Letícia i Sofia al mercat / Europa Press

Sogra i jove han passat el matí de compres, abans que Letícia presidís la inauguració d'una exposició de Goya al Museu del Prado. Han aprofitat l'ocasió per mostrar-se còmplices, tot sent conscients de la gran repercussió que envoltava aquesta cita. 

Més informació
 

Comentaris