La reconciliació de Letícia i Sofia, tacada per una pregunta sobre Urdangarin

Les reines Letícia i Sofia han evidenciat la seva reconciliació en una jornada de compres en el mercat solidari que organitza la germana del rei Joan Carles, la infanta Pilar. Han passat el matí de dimarts juntes, una imatge que feia molt de temps que es buscava perquè no és gens habitual veure-les així. No han decebut els seus seguidors i s'han dedicat mostres d'estima i diverses carícies, tot entre molts somriures.

Alguns testimonis han comentat a 'Vanitatis' què és el que van comprar al llarg del mercat: des de roba, ja que van veure Letícia comprant-se un vestit verd molt informal per 30 € fins a decoració nadalenca: unes petites representacions de fusta del portal de Betlem i boles per a l'arbre de Nadal. 

Les reines Sofia i Letícia, còmplices  Europa Press

Les reines Sofia i Letícia, còmplices /  Europa Press

Però la jornada no només va deixar clar que sogra i jove han fet les paus, sinó que també ha servit perquè un testimoni expliqui a 'Look' que la reina Sofia va parlar sobre Iñaki Urdangarin. Una de les col·laboradores de la fira solidària ho explica: "La reina Sofia ha estat encantadora, sempre és molt amable i molt propera. M'ha dit que Iñaki està molt content". 

 
Iñaki Urdangarin durant un dia de voluntariat  Europa Press

Iñaki Urdangarin durant un dia de voluntariat / Europa Press

Un detall molt important que treu a la llum que la Sofia està informada de l'estat anímic del seu gendre, qui en pocs dies podria obtenir el primer permís penitenciari. El més probable és que no es filtrin imatges de la seva sortida -momentània- de presó, però de ben segur que hi haurà un bon grapat de paparazzi ben atents a captar algun dels seus moviments. 

Més informació
 

Comentaris