Letícia, en xandall i sense maquillatge el primer dia d'escola d'Elionor

Els reis Felip i Letícia han donat la sorpresa durant el primer dia d'escola de la princesa Elionor i la infanta Sofia. Enguany no estava previst que les acompanyessin a la porta del col·legi en aquest inici de curs, però ho han tornat a fer com en els anys anteriors. Han complert la tradició i no s'han perdut la tornada a Santa María de los Rosales. 

L'any passat tots els fotògrafs van destacar el look informal de la Reina, que optava per una cueta i la cara sense maquillar. Es va parlar moltíssim d'aquesta imatge tan natural de Letícia, per la qual cosa la seva imatge tornant a portar les filles al col·legi era molt esperada. Ha tornat a optar per un conjunt informal? Efectivament, però no només això: i és que ha tornat a anar sense maquillar, però també en xandall i amb dues bosses d'esport incloses.

Un outfit clarament esportiu que deixava clar que la Reina ha matinat per fer exercici abans de portar les nenes a l'escola. Top negre, leggins a joc i vambes. Com ho ha intentat 'camuflar'? Amb una blazer de quadres a sobre que no feia transparent les dues bosses d'esport que duia a la mà -probablement amb roba d'esport per a la classe d'educació física de les nenes?-.

La reina Letícia, vestida de xandall  Europa Press

Europa Press

Felip i Letícia porten les filles al cole  Europa Press

 Europa Press

El conjunt no deixa de ser sorprenent, ja que era plenament conscient que hi hauria fotògrafs a la porta esperant-los... Sigui com sigui, sembla que segueix capficada en oferir una imatge de màxima naturalitat i informalitat durant el moment d'acompanyar les filles a l'escola com una mare qualsevol.

La princesa Elionor i la seva germana Sofia, per la seva banda, duien l'uniforme tradicional de l'escola. Els cabells recollits en dues cuetes i dues motxilles decorades: la Princesa ha repetit la de l'any passat, l'oficial del comitè olímpic espanyol dels jocs olímpics de Rio, a la qual ha afegit un clauer amb una sabatilla de ballet; Sofia, mentrestant, optava per una motxilla negra amb un clauer d'un mico blau i una altra sabatilla de ballet com la germana. Queda clar que són dues aficionades a aquesta disciplina, el que van demostrar el cap de setmana passat quan les van enxampar en una representació de ballet amb la seva mare.

 
Elionor i Sofia comencen l'escola  Europa Press

Elionor i Sofia comencen l'escola /  Europa Press

Els reis acompanyen les filles a l'escola  Europa Press

Els reis acompanyen les filles a l'escola / Europa Press

Elionor comença tercer d'ESO, mentre que Sofia engega el primer curs de secundària. Ambdues han deixat ja enrere l'etapa de Primària, el que les tindria entusiasmades. Hauran començat amb ganes aquest nou curs escolar?

Més informació
 

Comentaris