La infància de Leticia Sabater: “M’insultaven, em robaven i plorava cada dia”

Leticia Sabater és en boca de tots des de la publicació del seu últim videoclip, '18 centímetros, papi'. Controvertida i explícita com sempre, la cantant protagonitza un vídeo pujat de to amb una lletra encara més picant. Per tal de promocionar-la, ha concedit una entrevista a 'Ecoteuve' en la qual ha deixat encara més titulars bomba. "A Espanya hi ha qui es ruboritza moltíssim quan escolta una dona parlant de sexe. És el que hi ha. Jo mai no he tingut problema a practicar-lo, és el més normal del món. Els que es ruboritzin, que marxin a resar el rosari, a l'òpera o a l'església", comença contundentment.

El que més ha cridat l'atenció d'aquesta conversa, per això, ha estat un record que ha volgut compartir: de l'època en la qual patia assetjament escola al col·legi: "A aquella edat no te n'adones, però després et fas gran i hi caus. A vegades em pregunto per què li tenia tanta mania a l'etapa de l'escola. Doncs era per això, precisament". 

"Jo sempre he tingut una personalitat diferent i, encara que això m'ha permès ser artista, a l'escola em passava factura. Els nens m'insultaven de totes les maneres i jo no acabava d'entendre per què. Jo als nens me'ls estimo un munt, però amb aquestes edats no s'adonen que poden fer mal. A mi em robaven la bicicleta i havia de venir la meva germana, tres anys més gran, poc menys que a trencar-li la cara a tots", prossegueix. Una situació molt desagradable, en la qual l'insultaven diàriament: "Arribava plorant a casa cada tarda. La meva mare li restava importància perquè pensava que eren coses de nens, però jo ho vaig passar molt malament". 

 

El seu consell? Que els pares parlin amb els professors: "Crec que els professors han de parlar seriosament amb els nens que assetgen i imposar-los un càstig molt sever perquè no tornin a ficar-se amb ningú". 

Leticia Sabater  Europa Press

Leticia Sabater / Europa Press

Afirma, per això, que patir aquests atacs l'ha ajudat a fer-se més forta: "Tot allò em va fer tan forta que mai no m'han importat les crítiques. Els detractors són quatre a Internet i no un reflex del carrer. Els meus concerts estan plens de gent i tothom adora les meves cançons. No dono importància a les crítiques. Que opinin, encara que sigui bé". 

 

Comentaris