La premsa alemanya, contra Letícia: "La roba li va gran"

La reina Letícia ha tancat l'agenda oficial de l'any en una exposició, a la qual ha acudit amb un vestit de jaqueta i pantaló en rosa pastel. Comencen unes vacances nadalenques molt llargues que estaran marcades pel primer permís penitenciari d'Iñaki Urdangarin, que gaudirà de quatre dies fora de presó durant el Nadal. Els Reis, mentrestant, tenen previst marxar de vacances a algun destí desconegut que encara no ha transcendit. 

Mentre la premsa espanyola especula amb la ciutat que escolliran, els alemanys se centren en analitzar l'últim look que ha dut la monarca. Ha acomiadat l'any amb un vestit rosa, un color poc habitual en el seu vestidor. Però què en pensen els redactors de la revista 'Bunte'?

La revista 'Bunte' escriu sobre l'últim 'look' de Letícia  Bunte

La revista 'Bunte' escriu sobre l'últim 'look' de Letícia

Hi veuen un problema clar, l'americana que ha escollit. I és que, segons el seu parer, li quedava massa gran: "Una mida més petita hauria estat suficient. Segueix sent una tendència portar la roba més gran o és una badada?".

 
La reina Letícia, de rosa   Europa Press

La reina Letícia, de rosa / Europa Press

En un article molt àcid recorden l'època en la qual les dones duien cotilles, el que ha quedat enrere: "Aquesta elecció de Letícia és fluixa, especialment en les mànigues de mida excessiva". Una crítica que sorprèn, ja que acostumen a posar-la pels núvols. 

Més informació
 

Comentaris