El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Letícia, repudiada dins de la Casa Reial: Joan Carles i Sofia tallen la relació amb ella
  • CA

La família reial viu el seu pitjor moment. El menyspreu que va fer la reina Letícia a Sofia davant de la catedral de Palma va treure a la llum la mala relació que mantenen. Van intentar fer l’estratègia de mantenir el paperot i fer veure que no havia passat res, però de poc els hi va servir. Ara, han passat a intentar coincidir el menys possible… una tècnica que sembla que seguiran fent.

 

Pocs dies després que sortís a la llum el càncer de pell que ha portat el rei Joan Carles a quiròfan de nou, ara surt a la llum una bomba encara més potent. I és que ‘Periodista digital’ hauria parlat amb fonts properes a La Zarzuela, que haurien confessat que la tensió ha arribat a tal extrem que els emèrits han decidit actuar.

 

 

“La situació actual es pot descriure com una absència total de contacte entre el rei Felip i els pares. Tampoc no té relació amb les infantes Elena i Cristina. Aquesta situació és inacceptable per als reis emèrits. Més distanciats que mai del seu fill Felip, han decidit evitar cap contacte amb la reina Letícia i trencar les relacions amb ella“, asseguren. 

 

L’objectiu d’aquesta dràstica decisió seria posar en un compromís al rei Felip perquè parlés amb Letícia i li demanés que ja no faci més menyspreus cap als seus pares. El problema és que el monarca estaria cada vegada més sol, ja que no manté relació amb pràcticament cap membre de la seva família… una situació de la qual culparien a Letícia. 

 

La família reial, davant de la catedral de Palma
 | Europa Press

 

Si realment la situació és tan insostenible, es comprovarà durant la Setmana Santa, quan és costum que la família reial posi davant de la Catedral de Palma. Ho faran? Deixaran enrere aquestes disputes i faran el paperot? O serà veritat que s’han negat a fer-se una foto al seu costat? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa