Letícia i Sofia, a cases diferents durant les vacances a Mallorca

Fa molt de temps que es diu que la relació entre les reines Sofia i Letícia està totalment trencada. L'espectacle que van protagonitzar davant la catedral de Palma l'any passat va evidenciar que no se suporten, el que s'ha fet palès en moltes més ocasions. Ara bé, l'escàndol va ser tan potent que des de Casa Reial van demanar a Letícia que es comportés i es deixés veure amb la seva sogra d'una altra manera. Havien de fer el paperot i fer veure que tot estava bé entre elles, el que han estat fent... fins ara.

I és que sembla que estan una mica fartes de mantenir la compostura cada vegada que apareixen juntes. En un parell de setmanes hi ha una nova prova de foc, les vacances familiars a Mallorca que sempre reuneixen Felip, Letícia i les nenes amb la reina Sofia. Hi haurà foto oficial i es deixaran veure tots junts i somrients, això està pactat a l'agenda. Ara bé, només faran el paperot davant les càmeres. I és que la família reial no dormirà a la mateixa casa.

Les reines Sofia i Letícia  Europa Press

Les reines Sofia i Letícia / Europa Press

Així ho avança 'Lecturas', que assegura que Felip i Letícia no s'allotjaran al palau de Marivent amb la reina Sofia. La cordialitat la volen mantenir només de cara a la premsa, sembla... Ja que a la intimitat prefereixen estar a la seva pròpia casa, lluny de l'emèrita. En aquesta ocasió es quedaran a Son Vent, una de les cases que hi ha dins de Marivent. 500 metres quadrats en dos pisos, vuit habitacions, un menjador immens amb sortida a la terrassa, biblioteca, cuina, jardí i piscina. Tot, a pocs metres de la Reina... però ben lluny alhora. 

 

No és el primer cop que decideixen quedar-se a la seva pròpia casa, una decisió que la infanta Elena mai no ha fet. I és que ella i els seus fills sempre es queden a les seves habitacions de Marivent. Un Palau que, en veritat, correspon al rei Felip. Prefereix cedir-li a la seva mare per tal que no hagi de conviure uns dies amb Letícia sota el mateix sostre?

Família reial a Mallorca  Europa Press

Família reial a Mallorca durant aquesta Setmana Santa /  Europa Press

Totes les mirades estaran centrades en elles durant els actes públics que estan previstos per les seves vacances conjuntes a l'illa. Tornaran a fer alguna excursió de noies com l'any passat al mercat? 

Més informació
 

Comentaris