Letícia, premiada per la seva "dedicació" contra la violència de gènere

L'agenda oficial de la reina Letícia acostuma a anar ben plena d'entregues de premis de tota mena, el que fa que estigui acostumada a felicitar els guanyadors dels diversos reconeixements. Durant l'acte que tenia programat aquest dimarts, per això, el guió ha canviat: i és que la monarca no ha fet entrega de cap premi, sinó que n'ha rebut un per la seva pròpia feina.

Acompanyada del rei Felip, han acudit a la seu del consell general del poder judicial per assistir a l'entrega dels homenatges que organitza l'observatori contra la violència domèstica i de gènere. L'organisme ha volgut agrair la tasca que realitza la Reina en aquest sentit, tot reconeixent que s'esforça en donar suport a l'erradicació d'aquesta xacra social. 

El Rei fa entrega a Letícia del premi  Casa Reial

El Rei fa entrega a Letícia del premi / Casa Reial

És per això que li han atorgat el premi dins de la categoria de 'personalitat més destacada'. Es tractava de la primera visita dels Reis a la seu, el que els assistents han volgut premiar tot rebent el matrimoni reial amb un fort aplaudiment. 

Els Reis, rebut entre aplaudiments a la seu del consell general del poder judicial  Casa Reial

Els Reis, rebut entre aplaudiments a la seu del consell general del poder judicial / Casa Reial

Discurs de la reina Letícia en l'entrega de premis  Casa Reial

Casa Reial

 

Que s'hagi premiat Letícia ha estat acceptat per unanimitat pels representants de les institucions que integren l'observatori, que afirmen que volen destacar el compromís de la Reina en la lluita contra la violència domèstica i el suport a les dones en situació vulnerable. 

La reina Letícia, a l'entrega de premis de l'observatori contra la violència domèstica i de gènere  Casa Reial

Casa Reial

 
La Reina, entre els premiats  Casa Reial

La Reina, entre els premiats / Casa Reial

Totes les mirades han estat en ella, que ha escollit un vestit gris de tipus blazer, amb el cos entallat i la màniga francesa. Els complements? Una cartera de mà de Prada i unes sabates negres a joc. Un premi a la dedicació de la monarca.

Més informació
 

Comentaris