La pell bronzejada de Letícia: sol o raigs UVA?

La reina Letícia ha acaparat aquesta setmana un munt de titulars. Primer de tot, per l'entrevista històrica que va concedir a Telecinco durant la final de la copa femenina de futbol. Va sobtar veure-la 'treballar' un dissabte, ja que sempre s'ha dit que es nega a fer-ho, però encara més que parlés davant de càmera. Des de llavors ha presidit un parell d'actes, encara que si és notícia, és perquè una coneguda revista ha publicat la "llista completa" de tractaments que fa servir per sortir sempre estupenda.

Doncs bé, avui ha tornat a posar-se al capdavant d'un acte oficial. En aquest cas, l'hem pogut veure a una reunió amb la fundació d'ajuda contra la drogoaddicció. Sempre es parla molt dels looks que duu en aquests esdeveniments socials, però avui ha cridat més l'atenció el to de la seva pell: i és que ha aparegut visiblement més bronzejada.

reina letícia pell morena   casa reial 2

Casa Reial

 

Cada any sorprèn amb un bronzejat exprés més ràpid... el que avui destacava encara més en lluir un vestit blanc que el feia ressaltar. Pell brillant, ja sigui conseqüència d'haver estat prenent el sol sense parar en el seu dia lliure o per un tractament de raigs UVA.

Deixant aquest sobtat canvi de banda, cal destacar també l'outfit que ha escollit per aquesta reunió. S'ha decantat per un conjunt de jaqueta-pantaló en blanc, el que li ha jugat una mala passada... i és que amb els flaixos dels fotògrafs s'ha transparentat una mica el pantaló de pota d'elefant. Error de principiant...?

reina letícia pell morena   casa reial 4

Casa Reial

 

El look és de Carolina Herrera, en qui ha tornat a confiar. Blazer entallada i pantaló palazzo, un conjunt guanyador que ja havia lluït en una altra ocasió. Ara, però, l'ha combinat amb un top d'Hugo Boss de color camel amb ratlles blanques, a joc amb les sabates d'ant. Pel que fa als complements, s'ha deixat més de 1.500 € en unes arracades de Gold & Roses i ha tornat a posar-se l'anell de Karen Hallam, disponible per 89 €. 

reina letícia pell morena   casa reial

Casa Reial

 

La reina Letícia i el seu to morè han tornat a acaparar titulars. Quina serà la següent excusa?

Més informació
 

Comentaris