Letícia, obsessionada amb la privacitat de les filles: "No faran cap curs"

Els reis Felip i Letícia es preparen per a unes vacances a Mallorca molt diferents de les d'anys anteriors. Acompanyats de les seves filles, passaran uns dies a l'illa en els quals estaran envoltats de més expectació mediàtica que mai. Els escàndols del rei Joan Carles no cessen, més aviat tot el contrari. Una situació molt complicada que esquitxa directament la seva dona, la reina Sofia, a qui encara no s'ha vist per l'illa.

Els fotògrafs estan preparats per a les sortides de la família reial, a qui espera molta activitat davant les càmeres. Han estat tot el mes de juliol voltant per Espanya per deixar-se veure i intentar millorar una imatge summament malmesa, i és per això que s'espera que continuïn fent el mateix durant aquests dies a Palma.

Els reis Felip i Letícia, a Mallorca   Europa Press

Els reis Felip i Letícia, a Mallorca / Europa Press

És en aquest context que alguns ciutadans mallorquins es pregunten si veuran el rei Felip sortint a navegar com si res estigués passant. La crisi del coronavirus ha suspès la copa del rei de vela, un esdeveniment que provocava l'aparició de Letícia i les nenes durant els entrenaments del monarca. Sempre apareixen per desitjar-li ànims, però Elionor i Sofia mai no han navegat com sí que fan els seus cosins. De fet, la vela és un dels esports preferits dels Borbons des de fa anys. Com és que elles mai no hi participen?

 

'Vanitatis' sembla tenir la resposta. La causant? La reina Letícia, que es nega any rere any a què les seves filles surtin a navegar: "Pesa més la decisió de la mare que del pare. Letícia no vol que les filles estiguin exposades més enllà del que ella controla, com demostra la trajectòria pública d'Elionor i Sofia. Els cursos de vela són oberts, amb més nens als quals no se'ls pot prohibir que facin fotos o que siguin competitius entre ells. Hi ha jocs, entregues de premis, sortides i berenars que tots comparteixen. Mantenir el control sobre el que es pot dir o publicar és impossible. La reina considera que aquesta exposició pública no les beneficia". 

La princesa Elionor i la infanta Sofia   Europa Press

La princesa Elionor i la infanta Sofia / Europa Press

Una decisió més o menys encertada que torna a deixar clara l'obsessió de Letícia per protegir les nenes. 

 

Comentaris