La noblesa, contra la reina Letícia: “Ens fa un lleig rere un altre”

La reina Letícia mai no ha tingut una relació molt propera amb la noblesa. Molts encara recorden que no estaven entusiasmats amb el compromís del príncep Felip i la periodista, ja que consideraven que era negatiu que no tingués sang reial: "Els cercles monàrquics més acèrrims i la noblesa tradicional no acabaven d'entendre l'elecció de la dona de l'hereu", va explicar el Duc d'Alba durant l'entrevista del cap de setmana a 'Arusitys Prime'.

Cayetano de Alba va deixar clar, a més a més, que no té massa simpatia per Letícia: "Per mi la monarquia és millor que una república, per una raó molt clara. Qui coneix al president d'una república? No ho coneix ningú. No obstant això, un rei té una representació internacional molt important i de molt pes. L'actual Rei em convenç absolutament. Mai no ha comès un error en una situació molt difícil. Ara bé, Letícia... Això no t'ho puc contestar".

Cayetano de Alba a 'Arusitys'  Antena 3

Cayetano de Alba a 'Arusitys' / Antena 3

La Casa Reial es va adonar que membres molt importants de la noblesa no donaven suport a Letícia, per la qual cosa haurien demanat ajuda a la Duquessa d'Alba: "La reina Sofia va demanar a la meva mare que organitzés un dinar familiar per presentar-li la futura princesa d'Astúries". 

 

Una mala relació amb la noblesa que encara és present avui dia. I és que tal com s'explica a 'Vanitatis', la Reina no ha tingut molta relació amb l'aristocràcia. Només s'hi relaciona per obligació, el que no agrada als nobles: "Estan bastant contents amb l'actitud de Felip VI, però no amb la de la Reina. No és el primer cop que la Reina li fa una indelicadesa a la noblesa. Encara que se la invita constantment, mai no vol acudir a les bodes o cerimònies de l'aristocràcia". 

Els reis Felip i Letícia   Casa Reial

Els reis Felip i Letícia / Casa Reial

Un nou col·lectiu que fa la creu a Letícia, el que sembla que no li importa gaire perquè no fa res per solucionar-ho. 

Més informació
 

Comentaris