La neboda de la reina Letícia, a 'Supervivientes'?

Carla Vigo Ortiz vivia en l'anonimat fins que va fer els 18 anys. La neboda de la reina Letícia va començar a aparèixer a les revistes del cor, el que va ajudar-la a aconseguir un munt de seguidors al seu Instagram. Que no tingui pèls a la llengua i evidenciï sense problemes que és d'esquerres i activista a favor dels drets LGTBI han cridat encara més l'atenció. 

Sempre demana que no li preguntin sobre la seva relació amb la Casa Reial, però és molt complicat... Ha parlat sobre les seves cosines, Elionor i Sofia, però sembla que des de Palau li han cridat l'atenció. No volen que les exposi innecessàriament, per la qual cosa ha de callar quan li pregunten per elles.

Carla Vigo  instagram

@reinadelentejuelas

El que ha sorprès, i molt, per això, ha estat l'última declaració que ha fet. I és que en un joc de preguntes amb els seus seguidors ha confessat que aniria a 'Supervivientes': "Si em dona la vena boja... Aniria a 'Supervivientes'".

 

'Socialité' s'ha posat en contacte amb ella perquè donés més detalls, però la jove s'ha penedit de la confessió i ha assegurat que no ho deia seriosament. Ara bé, és ben conscient que això l'ajudaria mediàticament a fer-se un nom i donar-se a conèixer realment. Està treballant molt intensament per ser actriu i ballarina, per la qual cosa el reality podria ajudar-la...

Letícia vestit flors 5  Europa press

La reina Letícia /  Europa press

La reina Letícia sempre ha estat molt unida a ella, especialment des de la mort de la seva mare, Érika Ortiz. Li deixarien concursar i exposar-se a què se li escapés alguna intimitat de la família? És poc probable, encara que la filla de Leandro de Borbó ja va participar a 'Acorralados'... Seguirà el seu exemple?

Més informació
 

Comentaris