Primera entrevista de la neboda de Letícia: "No sóc com ells"

La neboda de la reina Letícia està envoltada d'una expectació mediàtica immensa. La filla d'Érika Ortiz va sorprendre en fer públic el seu perfil a Instagram, el que permetia que tothom pogués veure les seves fotos. Sense pèls a la llengua, s'ha manifestat obertament en contra de la monarquia i a favor dels drets LGTBI. Quina relació manté amb la seva tieta des que va entrar a formar part de la família reial? Carla Vigo Ortiz n'ha parlat per primer cop, en concedir una entrevista a 'Viva la vida' molt esperada.

Després de la mort d'Érika Ortiz, la nena va traslladar-se a Aranjuez per viure amb el seu pare. Un canvi de vida que se sumava al xoc del matrimoni de la seva tieta amb el príncep Felip: "Encara no ho acabo d'assumir... No em sento com ells. Crec que sóc una persona normal. He tingut una vida comuna, encara que amb alguna peculiaritat per ser la neboda de la Reina. Quan em vaig veure per primer cop en un mitjà de comunicació em vaig sentir com si m'haguessin despullat. Vaig pensar que res en mi ja era anònim i això no m'és còmode". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Carla (@reinadelentejuelas) el

Reconeix que li hagués agradat néixer en una altra família per "les coses dolentes" que comporta aquest escrutini constant, però també assegura que la seva família és la seva família i que l'estima igual.

Sobre la mort de la seva mare, què ha dit? "No tinc molts records de la meva mare perquè era molt petita, però m'han parlat molt d'ella. Crec que se sentiria orgullosa". Es considera "molt impulsiva", el que li dona ales a parlar de la seva relació amb Letícia: "Mantinc molt bona relació amb ella i també amb les meves cosines petites. No la recordo abans de ser Reina, jo era molt petita".

 

Una primera entrevista que fa pensar que podria tornar a parlar amb més mitjans de comunicació. La començarem a veure concedint entrevistes parlant arreu? Què opinarà la Casa Reial al respecte? 

Més informació
 

Comentaris