Letícia esbronca la neboda per la seva actitud: "Li ha ordenat que calli"

La neboda de la reina Letícia és un esperit lliure. Carla Vigo Ortiz fa cas omís a les indicacions de la Casa Reial, que li recomanen encaridament que deixi de cridar l'atenció. I és que segueix sent molt activa en el seu perfil d'Instagram, on confessa com està i publica fotografies de les seves classes de ball o amb les amigues a manifestacions feministes. Aquest cap de setmana mateix, de fet, denunciava amb un missatge molt contundent que alguns usuaris li estan fent comentaris molt ofensius, el que volia evitar precisament la Reina.

D'un temps ençà que ha deixat de dir absolutament res sobre Letícia o les seves cosines, el que evidenciava que era cert que li havien demanat silenci. Ara bé, sembla que Letícia no està contenta amb això i vol que calli encara més. Així ho assegura 'La Razón', que publica avui que la Reina li hauria enviat un missatge ben contundent a la neboda: "Li sol·licita -i és pràcticament una ordre- que deixi de polemitzar a Internet i, fins i tot, que deixi de contestar tots aquells que l'insulten... que són molts". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Carla (@reinadelentejuelas) el

Carla ha tornat a rebre un toc d'atenció, però el mitjà té clar que no servirà de molt: "La jove Carla s'assembla a la revolucionària i díscola Henar Ortiz, tieta de la Reina. És massa independent i impulsiva i no li agrada que dirigeixin els seus actes i la seva vida. Ella prefereix anar per lliure". Caldrà veure si aquest cas sí que fa cas de la tieta. 

Més informació
 

Comentaris