Fumant, amb un pírcing, insultant... La neboda de Letícia més rebel

S'ha parlat molt aquests dies d'una presumpta biografia de la tieta díscola de Letícia que de ben segur que no la deixava molt ben parada. Doncs bé, ara és un altre membre de la seva família el que acapara titulars.

Parlem de Carla Vigo Ortiz, filla de la germana de la Reina que va morir amb només 31 anys. La noia ha arribat enguany a la majoria d'edat, el que ha donat ales a la premsa rosa perquè investigués sobre la seva vida. Hem vist publicades fotografies seves i sabem moltes coses sobre la seva marcada personalitat.

Carla Vigo Ortiz

Carla Vigo Ortiz / Instagram

Malparlada, d'esquerres, compromesa amb els drets LGTBI, animalista, ballarina i sense pèls a la llengua. És una jove molt activa a la xarxa, el que entusiasma a molts però no deixa de ser perillós. Alguns seguidors li han demanat obertament que parli sobre Letícia i les seves cosines, però mai no ha volgut entrar en això.

Ara bé, davant del perill, es va dir que la Casa Reial li havia demanat discreció i silenci. Després d'unes setmanes callada, però, ha tornat a fer un directe d'Instagram... I la imatge que ha ofert no ha deixat indiferent ningú.

Òbviament, és lliure de fer el que vulgui i no ha de donar explicacions perquè no és un membre directe de la família reial. Això no impedeix, però, que hi estigui relacionada... El que fa que sorprengui veure-la més rebel que mai.

 
Neboda reina Letícia fumant  instagram

Neboda reina Letícia fumant / Instagram

Ha aparegut fumant, amb un pírcing, cridant i dient molts insults amb els seus amics. Un comportament típic dels nois de la seva edat, però que sobta tenint en compte qui és. La neboda de Letícia viu allunyada del focus mediàtic, però els mitjans la tenen vigilada... Canviarà d'actitud o seguirà fent la seva vida sense importar-li què pensa la gent i la Casa Reial?

 

Més informació
 

Comentaris