Letícia fa les paus amb la seva neboda 'influencer' i la convida a palau

La reina Letícia ha perdonat la seva neboda, el que s'evidencia en la invitació que va rebre aquesta per passar la nit de Nadal a La Zarzuela amb ells. Així ho assegura 'Socialité', que parla amb un testimoni que revela que la monarca fins i tot li hauria fet un regal: unes arracades de Tous en forma de perla (que ha ensenyat a Instagram).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Carla (@reinadelentejuelas) el

Carla Vigo Ortiz va enfadar la seva tieta en fer el seu Instagram públic i començar a seguir un somni: fent-se influencer i acabar convertint-se en actriu. A la Casa Reial no li fa gens de gràcia que una familiar de la Reina s'exposi voluntàriament a una gran expectació mediàtica. Li haurien prohibit taxativament que parli en públic de les seves cosines, la princesa Elionor i la infanta Sofia. Ni tan sols pot comentar que ha anat a dinar amb elles.

La mala relació que s'ha creat entre la jove i la seva tieta ha acaparat un munt de titulars en els últims mesos, però això no ha impedit que Letícia la convidés a passar la nit de Nadal amb la resta de la família Ortiz a La Zarzuela. "Carla està molt contenta, ja que també passarà la nit de Cap d'Any amb els Reis", diu l'informador. Una jove familiar que va patir moltíssim quan la seva mare, Érika Ortiz, va suïcidar-se el 2007.

La reina Letícia, en una reunió   Europa Press

La reina Letícia, en una reunió / Europa Press

 

Carla no ha comentat res de la trobada familiar en el seu perfil públic, i això que allà ho explica tot. Seguirà en silenci per mantenir una bona relació amb la família? 

Més informació
 

Comentaris