Letícia, amb una faldilla nova per callar les crítiques dels militars

Els reis Felip i Letícia han presidit un acte militar molt especial, ja que ha tingut lloc a l'acadèmia general de l'aire de San Javier on Felip va rebre el despatx de tinent de l'exèrcit fa avui 30 anys. Un acte solemne que arriba poques hores després que es fes viral un vídeo amb un error de protocol de la monarca, el que ha generat un munt de crítiques. 

Molts militars van prendre-la contra Letícia durant els seus primers anys a la família reial, ja que consideraven que no es prenia seriosament els actes militars als quals acudia. Per què? Ho atribuïen bàsicament al seu vestuari, ja que es queixaven perquè anava 'massa informal'. Per tal de callar aquests comentaris negatius, des de llavors ha pres la decisió de vestir d'etiqueta sempre que presideix un acte amb militars. I en aquesta ocasió no ha estat menys.

Els Reis Letícia i Felip en un acte militar  Casa Reial

Els Reis Letícia i Felip en un acte militar / Casa Reial

Els Reis, en un acte militar  Casa Reial

 Casa Reial

Com ha anat vestida? L'elegància marca el conjunt estilístic que ha escollit, d'estrena i d'estil navy. Ha estrenat una faldilla de vol amb ratlles blanques i blaves, amb la cintura marcada, a joc amb una brusa blanca creuada sense mànigues.

 

Pel que fa als complements, s'ha decantat per unes sabates destalonades en blau de Carolina Herrera i una cartera de mà blanca amb una sivella metàl·lica. I les joies? Les arracades de diamants i or blanc de Gold&Roses que ha dut en tantes ocasions, que quedaven a la vista gràcies a una cueta amb el serrell de costat. 

Els reis Felip i Letícia  Casa Reial

Casa Reial

Letícia i Felip, en un acte militar  Casa Reial

 Casa Reial

Un acte que presideixen mentre les filles segueixen gaudint d'un campament nord-americà i la reina Sofia viatja fins a Mallorca, el seu paradís estiuenc. Començaran aviat les vacances conjuntes dels Borbons, que es desplaçaran fins a Marivent per fer veure que tot va bé entre ells. 

Més informació
 

Comentaris