Letícia es deixa captivar per un vestit de 20 €

La reina Letícia ha presidit aquest matí una audiència amb els organitzadors del congrés internacional de l'associació d'estudis de comunicació social. Sembla que el cap de protocol està fent cas de les seves demandes, ja que diuen que la monarca hauria demanat que l'assignin com més actes millor. Vol treballar més, el que ha demostrat en una nova jornada oficial. 

En aquesta ocasió, de nou el que més ha cridat l'atenció ha estat el seu conjunt estilístic. Molts han aplaudit la nova estrena de Letícia, que ha escollit un vestit de tweed amb escot bardot, que sembla que s'ha popularitzat gràcies a Meghan Markle. De color blau mariner, un tancament frontal amb un botó joia, serrells, cinturó i butxaques frontals. Com l'ha combinat? Amb unes sabates de vellut blaves a joc, unes arracades d'or blanc i l'inseparable anell de plata banyada en or que no es treu. 

Letícia, en un acte oficial  Casa Reial

La reina Letícia /  Casa Reial

Letícia, vestit de Zara  Casa Reial

Casa Reial

 

 

El vestit pertany a l'última col·lecció de Zara, el que permet que les seves fans puguin lluir el mateix per molt poc preu. Estava a la venda per 49,99 €, però ara que estan de rebaixes es pot aconseguir per 19,99 €, el que el fa molt accessible. Una opció barata d'estar perfecta a un preu baix. 

Letícia, en una presidència  Casa Reial

 Casa Reial

Letícia, vestit low cost  Casa Reial

Casa Reial

 

 

Queden només un parell de setmanes perquè comencin les vacances familiars a Mallorca. La reina Sofia espera Felip, Letícia i les nenes, que s'incorporaran després d'un mes al campament als Estats Units. Fonts properes a la Casa Reial asseguren que la infanta Cristina té previst anar-hi, acompanyada dels seus fills. Tot, sota una operació de rehabilitació de la seva imatge que caldrà veure si convenç els actuals monarques. De moment se sap que Felip i Letícia dormiran a una casa a part dins de Palau, el que acostumen a fer durant aquests dies. On s'allotjaria Cristina? Perquè tenint en compte com de malament que es porten, no s'espera que dormi sota el mateix sostre... 

Més informació
 

Comentaris