La cita secreta de Letícia: amb Kate Middleton i la reina Màxima d'Holanda

Els reis Felip i Letícia tenen marcada al calendari una cita que no havia transcendit fins ara, una gala secreta que tindrà moltíssima repercussió... I és que tres de les cases reials amb més prestigi d'Europa es reuniran en un esdeveniment molt important el pròxim 17 de juny. L'escenari? Ni més ni menys que el Palau de Windsor.

Ens hem de remuntar a l'estiu del 2017, quan la reina d'Anglaterra va concedir al rei Felip la distinció de la nobilíssima ordre de la Jarretera. Un any següent, va ser el rei Guillem d'Holanda qui va ser condecorat amb aquest títol. I ara, ambdós seran els protagonistes d'una cerimònia molt protocol·lària en la qual la monarca anglesa els hi farà entrega de la condecoració.

Letícia i Màxima Holanda  Europa Press

Els reis d'Holanda, amb els d'Espanya /  Europa Press

Els membres de l'ordre es reuniran en una gala que comptarà amb la presència de pràcticament tota la família reial britànica, segons informa 'Vanitatis'. El príncep Carles de Gal·les, la princesa Ana i el príncep Guillermo hi seran presents, per la qual cosa és molt més que probable que Kate Middleton acompanyi el seu marit i, per tant, jugui en el duel d'estil amb la reina Letícia i la reina Màxima d'Holanda

 

Elles tres seran les protagonistes dels flaixos, durant una condecoració en la qual Felip i Guillem d'Holanda prestaran jurament i rebran l'insígnia, el collar, la túnica blava i el barret de plomes blanques. Esmorzaran tots junts i començaran una processó per Castle Hill fins a la capella de St. George, on es van casar el príncep Harry i Meghan Markle.

Kate Middleton, Máxima Holanda i Letícia  Europa Press

Kate Middleton, Màxima d'Holanda i la reina Letícia / Europa Press

La reina Letícia, competint amb dues de les monarques millor vestides d'Europa: Kate Middleton i Màxima d'Holanda. Ressò de tambors, perquè els looks que escolliran seran més que espectaculars. 

Més informació
 

Comentaris