El 'look' més apagat de Letícia i la cita secreta amb Maribel Verdú

La reina Letícia ha tingut una setmana molt tranquil·la. Mentre el seu marit es reuneix amb els principals líders polítics en la roda de consultes, ella només ha presidit un acte. Aquest matí s'ha traslladat fins a la residència d'estudiants per reunir-se amb el patronat. Com és habitual, el que més ha cridat l'atenció ha estat el conjunt estilístic que ha lluït per a aquesta ocasió. Com ha anat vestida? Amb uns dels seus pantalons més famosos, els que va dur durant el menyspreu a la reina Sofia davant la catedral de Palma.

Els pantalons blau marí d'Hugo Boss en qüestió, són aquells d'estil culotte amb botons. Un disseny que ha combinat amb una brusa de seda del mateix to, el que feia el look un xic tristot. Ha escollit una bossa de Loewe i unes sabates de Carolina Herrera, tot marques de primera línia... 

La reina Letícia, de blau  Casa Reial

 Casa Reial

Letícia, de blau marí  Casa Reial

 Casa Reial

Letícia, vestida de blau marí  Casa Reial

Casa Reial

Però si avui s'està parlant d'ella, també és per la reunió secreta que va tenir ahir amb Maribel Verdú. Un tuitaire ha caçat la parella durant un acte social extraoficial, en el qual han coincidit. Visiblement còmplices, es pot veure la Reina amb la mà col·locada a l'espatlla de l'actriu, segons ha avançat 'Vanitatis'.

 

No és el primer cop que es veuen, ja que se les ha vist juntes en un parell d'actes més. L'any passat, per exemple, van coincidir a un acte a Mèrida al qual ambdues van assistir amb un top llencer i americana. Però si ens anem a sis anys enrere, també van veure's durant els premis d'una revista de moda. 

Sembla que es cauen bé, el que acaba de confirmar aquesta última imatge. Tindran confiança o només es tenen mútua simpatia?

Més informació
 

Comentaris