Letícia, a l’illa que més odia: amb la sogra, sense amics ni piscina

La reina Letícia viatjarà la setmana vinent cap a Mallorca amb Elionor i Sofia, que acaben de tornar després d'un mes en un campament als Estats Units. La situació política ha fet que el rei Felip trastoqui una mica els plans, per la qual cosa ell s'hi traslladarà aquest dissabte. No és un viatge còmode per a la monarca, que any rere any odia més passar allà uns dies d'agost.

Era el 2010 quan va pronunciar aquella mítica crítica davant dels periodistes: "Tu et creus que això són vacances privades? Tens la solució?". Allà van començar els rumors que deien que a Letícia no li agradava anar a l'illa a fer el paperot amb la resta de la família Borbó, el que s'hauria accentuat arran de l'empitjorament de la relació amb la reina Sofia. L'emèrita ja els està esperant al palau de Marivent, que ha estat escenari d'un parell d'escenes que demostrarien que a Letícia li agrada ben poc anar-hi. Així ho expliquen diversos periodistes a 'Vanitatis' en un recull.

Letícia, Sofia i les nenes a Mallorca  Europa Press

Letícia, Sofia i les nenes a Mallorca /  Europa Press

Entre ells hi destaca el fotògraf Bernardo Paz, que ha donat més detalls sobre aquell primer dia de Letícia enfadada a Palma: "La Princesa va arribar a les instal·lacions sola. El príncep havia embarcat per participar en la regata. Estàvem a la porta del club nàutic i ella es va entretenir amb nosaltres i després va anar a la sala de premsa. Va dir que estava molt contenta amb la seva feina actual, però que allò no eren vacances. Considero que la repercussió que van tenir les seves paraules va ser exagerada. Quan estàs de vacances vols estar sense fer res i a la platja o a la piscina, i entenc que vestir-se per anar al club, posar davant dels fotògrafs, participar en la recepció institucional, rebre a Marivent el president del Govern.... tot això és feina i això és el que va voler transmetre. No que no li agradés Mallorca".

 

Ara bé, sembla que això no és l'únic que no li agrada de Mallorca. La periodista Vanessa Sánchez va més enllà i treu a la llum dues qüestions clau: "No li agraden els amics pijos de Felip i considera que aquí no té privacitat. Tampoc no té moltes amigues aquí, encara que es porta molt bé amb el cantant Jaume Anglada i la seva dona. 

La reina Letícia i Sofia, de blanc a Mallorca  Europa Press

La reina Letícia i Sofia, de blanc a Mallorca /  Europa Press

Mallorca és el paradís de la reina Sofia, el que fa que allà tingui una gran legió de fans que ha guanyat gent arran de l'incident davant la catedral de l'any passat. Caldrà veure si aquest estiu tornen a evidenciar el mal rotllo que es tenen o si fan el paperot i apareixen davant dels fotògrafs somrients i aparentment còmplices. 

Més informació
 

Comentaris