Letícia arrisca amb un jersei nadalenc de volants i brodat estrany

La reina Letícia ha presidit la reunió anual de la fundació d'ajuda a la drogaddicció, en la qual s'han avançat els resultats de l'any i s'ha presentat el pla de l'any vinent. Es tracta d'una cita important en la seva agenda oficial, a la qual no falta des de fa quatre anys. Del que més es parla ara que s'han publicat les primeres fotos de la trobada? De l'outfit de la monarca.

Letícia ha volgut estrenar un jersei nou molt cridaner, d'un estil nadalenc molt adequat per aquestes dates. Es tracta d'una peça d'Uterqüe que es pot adquirir per 89 €, un model pensat per les reunions amb amics i família típiques d'aquestes dates.

La reina Letícia, en una trobada de la fundació d'ajuda contra la drogaddicció   Casa Reial

La reina Letícia, en una trobada de la fundació d'ajuda contra la drogaddicció / Casa Reial

La reina Letícia a una reunió de patronat  Casa Reial

Casa Reial

 

De punt i màniga llarga en negre, amb un detall brodat molt curiós a les espatlles en blanc. El coll lleugerament pujat i amb volants

L'ha combinat amb uns pantalons negres molt amples a joc amb el cinturó i unes sabates en color platejat per donar contrast. El resultat no ha agradat gaire als experts, ja que troben que l'estil no fa gaire en ella. 

La reina Letícia presidex una trobada   Casa Reial

 Casa Reial

Ha cridat l'atenció també el seu pentinat, molt llis i amb un to més fosc que últimament. No s'espera que els Borbons publiquin cap fotografia del dinar de Nadal, però molts esperen la imatge amb la qual felicitin les festes. 

Més informació
 

Comentaris