Letícia, incòmoda: es retroba amb l'enemiga grega i la infanta Cristina

S'ha parlat moltíssim de l'enemistat entre la reina Letícia i Marie-Chantal Miller, la princesa grega que va posicionar-se clarament a favor de la reina Sofia després de la seva baralla davant la catedral de Palma. Ràpidament es va fer viral que un membre de la família reial grega critiqués públicament Letícia, a qui va deixar completament verda a Twitter. Des de llavors, molts mitjans han sospirat pensant en la seva retrobada: una imatge que encara no s'ha donat.

La reina Letícia / Europa Press

La reina Letícia / Europa Press

Han estat diversos els moments que feien pensar que es trobarien, però ambdues han fet l'impossible per declinar la invitació per tal de no veure's. Hi ha hagut oportunitats, però sempre han aconseguit fugir... fins ara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Marie-Chantal of Greece (@mariechantal22) el

I és que estan convidades a un enllaç el pròxim mes de maig al qual han d'assistir sí o sí. Teodora de Grècia es casa en una boda reial molt important. Es tracta de la cunyada de Marie-Chantal i cosina de germana de Felip VI, el que deixa clar que haurien d'acudir a la celebració perquè són molt pròxims a la núvia.

Teodora i l'advocat Matthew Kuman es casaran el pròxim mes de maig en una illa grega d'aigües cristal·lines, segons informa 'Vanitatis'. Marie-Chantal acudirà segur, però la presència de Letícia sembla bastant obligatòria tenint en compte que es tracta de la cosina del seu marit -i neboda, doncs, de la reina Sofia-. En cas de no anar-hi, estarien fent un gran lleig a la família grega de la reina emèrita... Però, de moment, la seva assistència no està confirmada.

La princesa Theodora de Grècia anuncia el seu compromís  Europa Press

La princesa Teodora de Grècia anuncia el seu compromís /  Europa Press

 

El pitjor de tot? Que aquesta boda podria convertir-se en un dia negre per a Letícia, ja que una altra de les convidades és la infanta Cristina. La germana petita de Felip VI està molt unida a les cosines gregues, per la qual cosa sembla bastant difícil que no acudeixi a la cerimònia.

Infanta Cristina

Infanta Cristina / Europa Press

Això suposaria per a Letícia la retrobada amb la Infanta i la seva enemiga grega, un mix que de ben segur que no li fa gens de gràcia. 

Més informació
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?