La reina Letícia, a Ginebra: es veurà amb la infanta Cristina?

La reina Letícia es troba a Ginebra, en un viatge exprés que ha fet per assistir a l'assemblea mundial de salut. És una cita habitual, ja que fa molts anys que la veiem anant-hi. 

Després d'equivocar-se amb una barreja impossible de flors i estampat de serp, avui ha escollit un clàssic per refer-se'n. Ha deixat les estrenes per una altra ocasió i ha recuperat un vestit príncep de Gal·les que va dur fa un parell de mesos. D'Hugo Boss, molt lady i un tall asimètric que estilitza. Amb una faldilla entallada i cinturó, sota una americana negra molt formal. La bossa? Una gran cartera del mateix to, però en brillant. 

La reina Letícia a Ginebra 2 Casa Reial

Casa Reial

La reina Letícia a Ginebra 3 Casa Reial

Casa Reial

 

Com cada cop que un membre de la família reial va a la ciutat suïssa, tothom es pregunta si hi haurà visita a la infanta Cristina i els petits Urdangarin. Voldran apropar postures?

Infanta Cristina

Infanta Cristina

 

Sembla difícil de creure, ja que sempre s'ha dit que les cunyades no se suporten. Des de l'esclat del cas Nóos, que Letícia s'hauria apartat de Cristina, per tal de no tacar encara més la Casa Reial. Des de llavors, pràcticament no les hem vist juntes... el que fa bastant impensable una possible trobada a Ginebra. Però tenint en compte que últimament hem vist un apropament entre el rei Joan Carles i Sofia, podria donar-se el cas que elles dues també protagonitzessin una inesperada reunió sorpresa.

La reina Letícia a Ginebra 4 Casa Reial

Casa Reial

Sigui com sigui, una cosa està clara: que Letícia tornarà aviat a Madrid per celebrar demà el 15è aniversari de boda amb Felip. Faran alguna publicació especial per commemorar una data tan especial?

Més informació
 

Comentaris