La reina Letícia, la culpable de la mala relació entre Felip i Cristina?

Els reis Felip Letícia van presidir dimecres el funeral de la infanta Pilar, la germana del Joan Carles I. Una de les imatges de la jornada, però, va ser el lleig que van fer a la infanta Cristina, a qui no van saludar ni tan sols amb un gest de cap. Aquest menyspreu tornava a evidenciar que la mala relació entre ells segueix ben latent. I, com és habitual davant d'unes imatges com aquestes, Jaime Peñafiel ha tingut molt a dir.

A 'Todo es mentira' l'han entrevistat perquè donés la seva opinió al respecte. En resum? Que tota la culpa és de Letícia: "Hi havia molta curiositat perquè era la primera vegada que la família es retrobava. No sé si per evitar que la cosa fos molt tensa per Letícia, Felip no va saludar les germanes en saber que Letícia no ho faria. Va ser una grolleria".

La família reial, distanciada durant el funeral de la infanta Pilar  Europa Press

La família reial, distanciada durant el funeral de la infanta Pilar / Europa Press

Algunes veus acusen el protocol d'aquesta manca de salutació, però el cronista reial no s'ho acaba de creure: "Felip no va fer un petó a les seves germanes per evitar que es notés molt la desatenció de Letícia. Em va semblar absurd, són ganes de mantenir una tensió que s'ha de deixar de banda. Fixa't que la infanta Cristina ha vingut per estar en el funeral de la seva tieta".

 
Jaime Peñafiel parla del funeral de la infanta Pilar  Cuatro

Jaime Peñafiel parla del funeral de la infanta Pilar / Cuatro

Com és habitual en les declaracions de Peñafiel, deixa Letícia com la dolenta de la pel·lícula: "Potser el rei no ha volgut saludar les germanes per rebaixar la tensió, però amb el seu rebuig es nota encara més". 

 

Comentaris