Surt a la llum l'afició secreta de la germana de Letícia

La germana de la reina Letícia ha acaparat molts titulars recentment, des que va saber-se que ha començat una relació amb un advocat irlandès. Ara s'ha filtrat també que Telma Ortiz ha decidit traslladar-se a Madrid, deixant la casa de Barcelona en la qual ha viscut durant els últims deu anys.

Ara viurà més a prop de la seva germana, a qui està molt unida. Si aquest octubre la vèiem fer oficial la seva nova relació durant els premis Princesa d'Astúries -on el va presentar oficialment davant la premsa- ara els han vist passant la nit de Nadal a Irlanda amb la família de l'advocat.

Telma Ortiz i el seu xicot   Europa Press

Telma Ortiz i el seu xicot durant els premis Princesa d'Astúries ( Europa Press

Tothom està pendent de la germana de la Reina, que té paparazzi perseguint-la. Avui 'Vanitatis' la fa protagonista d'un nou article, en haver descobert una de les seves aficions, el ballet. "Des de l'octubre, Telma acudeix a classes de ballet a l'acadèmia de Víctor Ullate, ubicada en el centre de la ciutat. Telma es posa el seu mallot i les mitges i rep classes en aquest prestigiós centre". 

 

Letícia i les seves germanes van rebre classes quan eren petites, una afició que encara continuarien. Telma va ser qui més lluny va arribar en la carrera de dansa, el que torna a demostrar que encara faci classes.

La reina Letícia i les filles, amb Telma Ortiz i el nou xicot  Instagram

La reina Letícia i les filles, amb Telma Ortiz i el nou xicot / Instagram

Doncs bé, sembla que també estaria oferint el seu coneixement de la disciplina a unes nenes: "La germana de la reina dona classes magistrals de manera desinteressada a les alumnes que practiquen dansa". Una afició secreta que ara deixa de ser-ho. 

Més informació
 

Comentaris