La reina Letícia concedeix una entrevista històrica a Telecinco

Telecinco ha fet història. Aquest cap de setmana ha emès per primer cop la final de la copa de la Reina de futbol, un partit de futbol femení que ha aconseguit captivar el 14,8% dels teleespectadors. En ple prime time i amb entrevista històrica inclosa: i és que la reina Letícia ha parlat amb la cadena per primer cop.

També era la primera vegada que la monarca presidia la final del trofeu que duu el seu nom. La vam poder veure a la tribuna d'honor, gaudint de l'espectacle i fent entrega de la copa a la capitana de la Reial Societat després que guanyessin a les noies de l'Atlético de Madrid per 3-1. 

Letícia a la copa de la reina 2  Europa press

Letícia a la copa de la reina / Europa press

Letícia copa de la reina  Europa Press

Europa Press

Però, com dèiem, el que més ha cridat l'atenció ha estat que acceptés concedir una insòlita entrevista a televisió. Manu Carreño ha estat l'encarregat de parlar amb ella, el que ha ajudat Letícia a estar més còmode en saber que no li faria preguntes personals. Li ha preguntat sobre com ha vist l'ambient en el camp i què opina sobre el pes que està agafant el futbol femení, el que ella ha volgut aplaudir sense perdre el somriure: "És important donar suport a l'esport femení, no només al futbol. Hi ha molts més esports femenins, expandim-nos als altres esports".

Una idea que mantenia en les següents respostes: "Ja et dic, hi ha altres copes de la Reina a moltes més competicions. M'encantaria repetir a altres esports". Simpàtica i convençuda de la necessitat de defensar l'esport femení. 

 
Letícia, davant dels micròfons de Telecinco 2

Fes-hi clic per veure el vídeo / Telecinco

Com és habitual, les revistes del cor s'han centrat en analitzar el conjunt estilístic de la Reina. El que més ha cridat l'atenció? Els braços musculats, els que ha tornat a lluir gràcies a una armilla blanca. Es tracta d'una peça de Felipe Varela, ajustada i amb botons.

Ja se l'havíem vist en una altra ocasió, encara que ara l'ha combinat amb uns pantalons palazzo en negre que han agradat molt. Bossa de cuir a joc i les arracades de diamants de Gold and Roses que no es treu. 

Letícia amb la copa de la Reina  Casa Reial

 Casa Reial

Una jornada històrica per tres motius: per la primera assistència de Letícia a un partit de futbol femení, la primera entrevista davant de Telecinco i per veure-la 'treballant' en un cap de setmana. Serà aquest el primer de molts més partits?

Més informació
 

Comentaris