El truc més estrafolari de Letícia i les nenes, untar-se amb purpurina

La reina Letícia ja està acostumada que la premsa analitzi amb lupa cadascun dels seus moviments, però no només això, sinó que els conjunts estilístics que duu també són molt comentats. És per això que sempre cuida la seva imatge fins a l'últim detall, des del pentinat i el maquillatge fins a la roba. Una manera de fer que ha inculcat en les seves filles, tal com s'ha evidenciat durant aquests últims dies.

La princesa Elionor i la infanta Elionor han lluït uns looks molt treballats durant les entregues dels premis Princesa d'Astúries i els de Girona. Vestits a conjunt, sabates a joc i els cabells pentinats amb ondes. El secret darrere d'aquest canvi de look? La perruquera personal de Letícia, l'única en qui confia per pentinar-la. Alguns mitjans afirmen que és ella l'encarregada de pentinar les filles dels Reis a partir d'ara, l'artífex de la seva imatge més juvenil.

La princesa Elionor, durant els Princesa de Girona  TVE

La princesa Elionor, durant els Princesa de Girona /  TVE

Doncs bé, a més a més d'això, ara 'Look' treu a la llum que aquest no és l'únic canvi que hi ha hagut en la rutina estilística de les nenes. Cal recordar que hem vist l'Elionor maquillada per primer cop, amb rímel i gloss als llavis. Qui hi ha darrere d'això? Sembla ser que Letícia. 

 
La família reial, en els premis Princesa d'Astúries  TVE

La família reial, en els premis Princesa d'Astúries / TVE

Així ho afirma el mitjà, que revela que les nenes portaven purpurina als braços durant els actes d'aquesta setmana. Una tècnica beauty a la qual recorre la Reina molt sovint. Les nenes comencen a fer servir la cosmètica, el que permet que la mare les aconselli.

Més informació
 

Comentaris (1)
Jordi Fa 3 mesos
Això és periodisme del bo, tens nivell Jennifer