El celler dels reis Felip i Letícia, amb més de 10.000 ampolles de vi

Sempre s'havia dit que la reina Letícia era abstèmia. Durant els brindis té per costum mullar-se els llavis amb l'alcohol, però no és habitual veure-la beure vi ni cava. Ara bé, sembla que això no impedeix que s'hi capfiqui a l'hora d'escollir el tipus d'ampolla que vol en les festes privades que organitzen a La Zarzuela. Aquest ha estat el cas d'aquest cap de setmana, en el qual Letícia hauria canviat fins a tres vegades el tipus de vi fins a acabar convencent-se amb un de 60 € l'ampolla.

'Vanitatis' ha volgut anar més enllà i ha tret a la llum què hi ha a dins del celler dels reis. I és que al soterrani de Palau tindrien una habitació immensa en la qual tindrien guardades fins a 10.000 ampolles de vi. La col·lecció que va començar el rei Joan Carles seria molt preuada, ja que compta amb mostres dels millors vins d'Espanya però també de fora.

Com a nota curiosa cal destacar un detall que explicava el cosí de la Reina en el llibre 'Adiós, Princesa'. Quin? Que el celler està ple de sorra d'una platja de l'Índic perquè tindria les condicions perfectes per mantenir la humitat. 

Els reis, en un brindis  Europa Press

Els reis, en un brindis / Europa Press

Una notícia que sortia a la llum mentre la reina Letícia es donava un bany de masses. La monarca ha participat en la clausura del seminari per a periodistes sobre com els mitjans de comunicació poden ajudar a repoblar l'Espanya rural. Alguns ciutadans de Sòria han sortit al carrer per saludar una Letícia que s'ha mostrat més propera que mai. Ha saludat petits i grans, amb un somriure que no ha passat desapercebut.

La reina Letícia saluda els assistents a l'acte  Casa Reial

La reina Letícia saluda els assistents a l'acte /  Casa Reial

 
La reina Letícia, de vermell  Casa Reial

Casa Reial

En aquesta ocasió ha optat per tornar a repetir un conjunt estilístic. Fa dies que no la veiem estrenar res, el que evidencia que vol treure partit al seu immens vestidor. Què ha lluït? Un look completament vermell, consistent en un jersei de punt d'escot rodó amb botons a les mànigues, a joc amb un pantaló culotte amb cinturó d'Hugo Boss. No ha dut cap bossa, però sí que ha confiat en unes arracades d'or blanc i diamants que ja l'hem vist en unes quantes ocasions. I als peus? Uns stilettos de xarol en color bordeus també antics.

Letícia, completament de vermell  Casa Reial

Letícia, a primera fila /  Casa Reial

 

Demà mateix la veurem en un acte conjunt amb el rei Felip. Tornarà a repetir roba?

Més informació
 

Comentaris