Sorpresa a Zarzuela: Felip i Letícia, separats durant les vacances

Mentre els fotògrafs es pregunten on són Felip i Letícia, en principi de vacances en un destí desconegut, Pilar Eyre treu una bomba: no estan junts, estan passant els dies lliures separats. Així ho assegura a 'Lecturas', en una columna que aprofita per obrir els ulls als paparazzi que busquen desesperadament el matrimoni reial. 

"Després de les fotos de rigor a Mallorca, passejos culturals, sortides amb la sogra, somriures tensos... Letícia va desaparèixer del mapa i va marxar a un destí desconegut. Sola, amb les filles. Perquè el rei Felip es va quedar a Marivent gairebé una setmana més, sense dir-li a ningú. Jugant al pàdel, banyant-se a la piscina, deixant-se cuidar per la mare i potser per la germana Cristina, agafant forces per afrontar el dur curs que ve. I després a La Zarzuela, també sol, mentre la dona i les filles segueixen en un racó desconegut", revela.

La reina Letícia, amb les seves filles Elionor i Sofia

La reina Letícia, amb les seves filles / Europa Press

On són Letícia, Elionor i Sofia? S'havia dit que els havien vist a les illes Barbados, però sembla que era una informació falsa: "No, aquest any no tocava. No estan malament ells, el que passa és que Letícia és molt invasiva, no calla mai, i Felip necessita desconnectar a vegades. I, a més a més, tal com estan les coses... no està per vacances ni frivolitats! El cap d'Estat és ell, Letícia només és la consort".

 
El rei Felip, a bord d'un iot  Europa Press

El rei Felip, a bord d'un iot / Europa Press

De moment no s'ha filtrat, doncs, on són les dones Ortiz. Això sí, sembla que Letícia haurà d'estar a Madrid l'última setmana d'agost perquè té una cita que no es pot perdre. Amb qui? Amb el cirurgià plàstic: "L'última setmana, com és habitual, la reina Letícia passarà pel seu metge d'estètica". Eyre no ha volgut donar més detalls sobre el nou retoc de la Reina, però de ben segur que totes les mirades es fixen en la seva cara durant el primer acte oficial de setembre.

Més informació
 

Comentaris