Les vacances d'estiu de Felip i Letícia: viatjaran o donaran exemple?

La Casa Reial està plantejant-se què fer amb les vacances dels reis Felip i Letícia i les nenes. Com és habitual, cada estiu posen rumb a Mallorca i després es prenen uns dies lliures en un destí desconegut. La crisi del coronavirus d'enguany fa això pràcticament impossible, per la qual cosa s'han de replantejar com fer-ho. Amb tots els espanyols acceptant que de ben segur no podran marxar de vacances aquest estiu, seria molt lleig que els monarques sí que ho fessin. Donaran exemple o marxaran sense que ningú s'assabenti?

Des del gabinet de premsa informen a 'Vanitatis' que els Reis estan pendents de l'evolució de la malaltia i de la desescalada. Afirmen que si tot va bé i a l'agost ens trobem a la nova normalitat, viatjaran a Mallorca com cada any. Ara bé, aquestes vacances seran molt diferents.

Els reis posen davant dels fotògrafs a Mallorca  Europa Press

Els reis posen davant dels fotògrafs a Mallorca / Europa Press

És probable que no puguin celebrar el besamans a Palau, tenint en compte la transmissió del virus. També haurien d'adaptar el tradicional posat estiuenc davant la premsa per poder mantenir la distància de seguretat amb els fotògrafs. Una altra de les incògnites? Si es podrà celebrar la copa del rei de vela de Mapfre en la qual el rei Felip participa cada any. 

 

Un estiu atípic de la família reial, que no quedaria gens bé si decidissin desaparèixer i marxar a un destí secret per gaudir d'unes vacances mentre el país travessa un moment sanitari i financer molt complicat. 

Més informació
 

Comentaris