Així és la felicitació nadalenca dels reis

Ja és una tradició que els membres de la família reial felicitin el Nadal amb una postal. Els reis Felip i Letícia protagonitzen la fotografia central de la pàgina web de la Casa Reial, acompanyats de les seves filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia. La família apareix en un balcó durant la visita a Asiegu, el poble asturià que van visitar durant el cap de setmana dels premis Princesa d'Astúries. Somrients i atents a les vistes, davant d'un poble entregat. 

És el segon any consecutiu que els Reis escullen una imatge natural captada a Astúries, allunyada del protocol com es feia anteriorment. Amb aquest gest pretenen tornar a mostrar que estan compromesos amb el seu paper a Astúries, especialment ara que Elionor comença a exercir com a Princesa. La felicitació porta imprès un breu text en castellà i anglès: "Feliç Nadal i bon any nou 2020". A més a més, una altra dedicatòria escrita pel Rei: "Amb gran efecte i els nostres millors desitjos". Una targeta signada pels Reis i per les dues nenes.

Felicitació nadalenca dels Reis i les Infantes   Casa Reial

Felicitació nadalenca dels Reis i les Infantes / Casa Reial

Felicitació de nadal dels reis i les Infantes   Casa Reial

Casa Reial

 

 

 

També han fet oficial la felicitació nadalenca dels reis emèrits. Els reis Joan Carles i Sofia han optat per una fotografia d'una de les seves sortides a Sanxenxo de l'estiu. Una postal amb la qual volen demostrar que estan més units que darrerament. Què han escrit ells? "Felices Pasques i Any Nou 2020". 

Felicitació nadalenca dels reis emèrits   Casa Reial

Felicitació nadalenca dels reis emèrits / Casa Reial

Felicitació nadalenca de Joan Carles i Sofia   Casa Reial 2

 Casa Reial 

 

Missatges breus i fotografies amables en les felicitacions nadalenques dels Borbons.  

Més informació
 

Comentaris