Delecten Letícia i Felip amb 440 regals: n'hi ha d'estranys?

Des que Felip VI pugés al tron, que va començar un exercici de transparència en el qual publiquen cada any la llista amb tots els regals que han rebut els monarques. La família reial presideix molts actes al llarg dels mesos, en els quals moltes vegades els delecten amb algun obsequi. Doncs bé, avui han decidit compartir el llistat complet amb tots els del 2018.

El que més sorprèn, és que és Felip qui més en rep; no Letícia com podia semblar inicialment. Però no només això, sinó que la diferència és abismal. Mentre que el Rei va rebre 225 regals, la seva dona només en va acaparar 79. També en reben de conjunts, en concret 12 paquets. Això sí, no són els únics membres de la família que reben regalets.

La reina Letícia i Felip VI

La reina Letícia i Felip VI / Europa Press

Molts comencen a tenir en consideració la princesa Elionor, que n'ha tingut 3 en exclusiva i 34 més a compartir amb la infanta Sofia. Els que menys han rebut enguany han estat els emèrits, que només han aconseguit quatre paquets. 

De la llarga llista, n'hi ha alguns que destaquen. Els més originals els ha rebut Felip, que afegeix a la seva col·lecció un exemplar del 'Don Quijote' en xinès, un sarró de pastor, un rosari musulmà, una màquina picadora, una rèplica d'una màquina per fer la verema, una pilota de rugbi, un bonsai o una navalla suïssa. Albert Rivera va regalar-li una fotografia emmarcada, mentre que Donald Trump va gastar-se més diners i va donar-li un estoig complet de billar en plata. 

Letícia, per la seva banda, ha rebut un munt de joies. A més a més, l'han obsequiat amb diverses vaixelles, alguna peça de roba, barrets típics d'altres països... 

 
Els reis Felip i Letícia a Argentina

Els reis Felip i Letícia a Argentina / Europa Press

I les nenes? El president xinès els hi va regalar dues bicicletes, però també els hi han comprat llibres, peluixos o medalles. El rei Joan Carles, per la seva banda, només ha aconseguit uns bessons, un rellotge, una ploma i una medalla. Mentre que la seva dona ha tingut joies, una escultura i una fotografia. 

En total, 440 regals que ha rebut la Casa Reial enguany: detalls, joies, vaixelles... 

 

Comentaris